Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Regard All in One, Test verpakking

Combi Deal

Regard All in One, Test verpakking
Regard is een veilige, goed te verdragen lenzenvloeistof CONSERVERINGSMIDDELVRIJ.
0.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Sauflon Pharmaceuticals LTD, Twickenham,
Artikelcode65858
Regard is een veilige, goed te verdragen lenzenvloeistof zonder concerveringsmiddelen en hierdoor uitermate geschikt voor gevoelige ogen. Synergi PLUS is geschikt voor de dagelijkse verzorging van Silicone Hydrogel en zachte lenzen.

Kosten
Testvloeistof is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling van een 1/2 jaar (voordeel) verpakking lenzenvloeistof van een ander merk of soort. Indien men alleen testvloeistof wenst te bestellen of testvloeistof gelijk aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testvloeistof wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzeflde product.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort test vloeistof 1 verpakking gratis bestellen en slechts 1 verpakking per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen". Bestelling van testvloeistof geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testvloeistoffen bestellen en het jaar daarop weer test vloeistoffen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testvloeistoffen.Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem.

Verpakkingeenheid
1 x 60 ml Regard All-In-One incl. lenshouder.

Maximale besteleenheid
1 stuks

Samenstelling
Gezuiverd water, natriumchloride, boorzuur, Hydroxyprophyl-methylcelulose (0,15%), poloxamine enOxyChlorite. CONSERVERINGSMIDDEL VRIJ.

Fabrikant
VitaResearch, Italy

Combinatieaanbieding