Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Hy-Care All in One Test verpakking

Hy-Care All in One Test verpakking
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

0.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant CooperVision
Artikelcode0000000180776
Hy-care een All in One lenzen vloeistof combineert, door de toevoeging van Natriumhyaluronaat, het beste van de natuur voor verzorging van ogen en lenzen. Het unieke van deze multifunctionele vloeistof is  de samenstelling, die gelijk is aan traanvocht. Dat is te danken aan de aanwezigheid van Natriumhyaluronaat, een natuurlijk bevochtigend bestanddeel met een hoge  viscositeit en hoge affiniteit met water, dat zorgt voor aantoonbaar meer draagcomfort. Zeer geschikt voor consumenten met gevoelige ogen. Bovendien reinigt en desinfecteert Hy-Care optimaal en kan  de vloeistof worden gebruikt in combinatie met silicone hydrogel materialen en alle andere zachte contactlenzen.

Kosten
Testvloeistof is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling van een 1/2 jaar (voordeel) verpakking lenzenvloeistof van een ander merk of soort. Indien men alleen testvloeistof wenst te bestellen of testvloeistof gelijk aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testvloeistof wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzeflde product.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort test vloeistof 1 verpakking gratis bestellen en slechts 1 verpakking per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen". Bestelling van testvloeistof geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testvloeistoffen bestellen en het jaar daarop weer test vloeistoffen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testvloeistoffen.Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem.

Verpakkingeenheid
1 x 100ml Hy-Care incl. 1 lenshouders.

Minimale besteleenheid
1 reisverpakking

Samenstelling
Polyhexanide 0,00013% w/v natriumhyaluronaat (bevat GEEN Chloorhexidine en Thiomersal).

Fabrikant
CooperVision, Hamble, S031 ARF, UK
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land