Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Renu Multiplus 3x360ml.+60ml. voordeelpak (6 maanden)

Combi Deal

7391899850559
Renu Multiplus 3x360ml.+60ml. voordeelpak (6 maanden)
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Tijdelijk niet leverbaar door de leverancier. Wij raden als alternatief product aan: Optiview Sinope Premium All in one vloeistof
27.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Bausch&Lomb
Artikelcode159
Levertermijn: 1-2 werkdagen
Kortingsschema
  • 1 = € 27.99
  • 2+ = € 24.99
Renu Multiplus een vloeistof die reinigt, spoelt, desinfecteert en verwijdert proteïne van uw zachte contactlenzen gewoon bij dagelijks gebruik

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking RENU Multiplus lenzenvloeistof. lenzenvloeistof. Wenst u 1x een verpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem voor zachte lenzen. Een vloeistof die reinigt, spoelt, desinfecteert en verwijdert proteïne van uw zachte contactlenzen gewoon bij dagelijks gebruik en alle stappen in een fles.

Verpakking
3 x 360 ml. + 1 x 60 ml. Renu Multiplus + 3 lenshouders.

Samenstelling
DYMED (polyhexaninde) 0.0001%, HYDRANATE 0.03%, polyxamine 1.0% w/v, buffersysteem.

Fabrikant
Bausch & Lomb Inc. Rochester, NY

Combinatieaanbieding

Specificaties

Merk Renu
Fabrikant Bausch & Lomb
Vloeistof voor Zachte lenzen
Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof