Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Reisverpakkingen

Handige reisverpakkingen voor uw lenzen

U heeft er lang naar uitgekeken, u gaat eindelijk op reis! Het is tijd om alle spullen in te pakken. Een pak met lenzen en een flacon met lenzenvloeistof zijn een grote last op reis. Als u met het vliegtuig gaat moet u zich aan strikte regels houden. Zo mag u alleen flesjes meenemen in het vliegtuig met max. 100ml. vloeistof. Daarnaast zijn grote flacons zwaar en onhandig in uw koffer.

Bij Eyelens verkopen we een ruim assortiment aan handige reisverpakkingen met een inhoud van minder dan 100ml. (excl. EasySept 120 ml.) Zeer geschikt dus voor in het vliegtuig.

Wat niet mag ontbreken in een reisverpakking

Bij het inpakken van lenzen mogen een paar elementen niet ontbreken. Draagt u daglenzen, dan moet u sowieso voldoende lenzen meenemen voor de tijd dat u op reis gaat. Wij raden u aan om altijd meer lenzen mee te nemen voor noodgevallen. Als u week- of maandlenzen draagt raden we u ook aan om een extra set lenzen mee te nemen voor noodgevallen.

Om week- en maandlenzen in te zetten dient u natuurlijk lenzenvloeistof te gebruiken. In het buitenland kan het water erg vies zijn. Zorg dus altijd voor goede lenzenvloeistof.

Als laatste heeft u lenzenhouder nodig om uw lenzen in te bewaren. Hier raden we ook aan om een extra lenzenhouder mee te nemen.

Tips: doe al uw lenzen benodigdheden in een tasje, zo houdt u alles op 1 plek. Een reisverpakking is niet alleen handig voor op reis. Wilt u altijd een reserve paar en een flesje lenzenvloeistof bij de hand hebben? De mini reisverpakkingen kunt u ook gebruiken voor in uw handtas.

Platte fles lenzenvloeistof voor in uw koffer

Een ronde flacon lenzenvloeistof neemt in uw koffer flink wat ruimte in. Bij Eyelens kunt u lenzenvloeistof kopen in een platte fles van 240 of 250 ml. Een platte fles kunt u goed verpakken in een koffer, zonder dat hij te veel ruimte in neemt. We hebben niet alle soorten lenzenvloeistof beschikbaar in een platte fles. Wel hebben we de volgende soorten in het assortiment:

  • Hy-Care All in One 250ml
  • Optiview Sinope 250ml
  • Refine One Step 250ml
  • ReNu MPS Sensitive eyes 240ml
  • Koop complete reisverpakkingen bij Eyelens met de combi deals

    Onze reisverpakkingen bevatten vaak lenzenvloeistof en lenzendoosjes. Er zitten dus nog geen lenzen bij. Met de combi deals van Eyelens kunt u een reisverpakking voordelig kopen in combinatie met een set lenzen. U profiteert dan van de laagste prijs. Heeft u genoeg lenzen thuis? Dan kunt u ook een reisverpakking lenzenvloeistof los kopen, maar dan profiteert u niet van eventuele kortingen.