Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Oté

Oté lenzenvloeistof en saline

Oté lenzenvloeistof staat bekend om de innovatieve eigenschappen. Naast het standaard reinigen en desinfecteren van uw contactlenzen verwijdert het ook proteïne aanslag en bevocht het natuurlijk uw lenzen. Oté Pharma is al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor hoogwaardige oogverzorging artikelen. 

Oté Pharma biedt contactlensvloeistoffen aan voor zowel harde als zachte contactlenzen. Heeft u een voorkeur voor een reiniger of liever een all-in-one vloeistof? Bij Oté kunt u terecht.

Lenzenvloeistof voor zachte lenzen

Om uw zachte contactlenzen optimaal te verzorgen heeft Oté speciale vloeistoffen ontwikkeld. Niet alleen reinigen en beschermen de vloeistoffen uw lenzen, het draagt daarnaast ook nog eens bij aan een optimale draagcomfort van uw lenzen. 

Bent u op zoek naar een all-in-one verzorgingssysteem, dan raden wij u Oté Sensation aan.

Heeft u liever een reinigende waterstofperoxide oplossing? Kies dan voor Oté Monosept:

Lenzenvloeistof voor het afspoelen van uw lenzen zonder conserveringsmiddel

Probeert u dan eens Oté Saline. De pipetten van 10ml zorgen altijd voor een juiste dosering en zijn eenvoudig mee te nemen. Oté Saline verwijdert resten van vuil en reinigingsmiddelen op de lens en is te gebruiken met lenzenvloeistoffen voor zowel harde als zachte lenzen.

Waarom kiest u voor Oté lenzenvloeistof?

De productie van Oté producten vindt plaats op Nederlandse bodem. Oté Pharma streeft er altijd naar op de hoogste kwaliteit producten op de markt te brengen. Naast kwaliteit streeft Oté Pharma ernaar om continu verwachtingen te overtreffen. Tot slot is Oté Pharma al ruim 30 jaar actief op de Nederlandse markt en neemt een sterke marktpositie in.