Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Ote Sensation 360ml

Combi Deal

8717185945133
Ote Sensation 360ml
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
11.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Ote
Artikelcode8717185945133
Levertermijn: 1-2 werkdagen
Kortingsschema
  • 1 = € 11.99
  • 2+ = € 11.49
Ote Sensation Multipurpose Solution met Hyalronaat. Deze innovatieve Hyaluron-vloeistof heeft naast grondige proteïne verwijdering een dubbele antibacteriële werking. Door de toevoeging van hoogwaardig Hyaluronaat biedt Ote Sensation een sensationeel hoog draagcomfort.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van  24 weeklenzen, 12 maandlenzen dit i.c.m. 3x een verpakking Ote Sensation lenzenvloeistof. Wenst u 1x een verpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
Voor het reinigen, verwijderen van proteineaanslag, desinfecteren, afspoelen, bewaren, inzettenen bevochtigen voor zachte lenzen. 

Verpakkingseenheid
360 ml. Ote Sensation, 1x lenshouder.

Vloeistof samenstelling
All in one

Fabrikant
Ote Optics, Uden

Specificaties

Merk Ote
Fabrikant Oté Optics
Vloeistof voor Zachte lenzen
Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof