Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Optiview Nereus

Optiview Nereus Premium lenzenvloeistof

De all-in-one lenzenvloeistof van Optiview Nereus Premium is perfect geschikt voor zachte lenzen. De lenzenvloeistof bevat een geavanceerd verzorgingssysteem waardoor u niet langer aangewezen bent op aanvullende artikelen.

Optiview Nereus Premium wordt geleverd met een lenshouder die zilverionen bevat en doodt en voorkomt de groei van ongewenste micro-organismen. Zo bent u overal tegen beschermd en geniet u optimaal comfort bij het dragen van uw zachte contactlenzen.

All-in-one lenzenvloeistof

Optiview Nereus Premium is een all-in-one lenzenvloeistof die naast reinigt ook desinfecteert en hydrateert. Hierdoor bent u niet aangewezen op aanvullende producten om uw lenzen en ogen optimaal verzorgd en comfortabel te houden. 

De voordelen van Optiview Nereus Premium

  • Alles-in-1 verzorgingssysteem
  • Geen aanvullende verzorgingsproducten nodig:
  • Reinigt
  • Desinfecteert
  • Hydrateert

Bij twee voordeelverpakkingen een gratis reisverpakking

Optiview Nereus Premium bestaat er ook in een voordeelverpakking. De voordeelverpakkingen zijn niet alleen extra aantrekkelijk geprijsd maar bevat ook een gratis reisverpakking. De reisverpakking van Optiview Nereus Premium bevat twee kleine flacons van 90 ml inclusief lenshouder. Eenvoudig voor op reis en volledig conform douane richtlijnen.