Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Optiview Otani 100ml

Combi Deal

Optiview Otani 100ml
Optiview Otani 100ml is een alles-in-één vloeistof met Pro-vitamine B5.

Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
3.49 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode179051

Levertermijn: 1-2 werkdagen
Kortingsschema
  • 1+ = € 3.49
Optiview Otani is een alles-in-één vloeistof met Pro-vitamine B5 voor het reinigen, desinfectere, bevochtigen, afspoelen en verwijderen van proteïne-aanslag en oogverzorging voor silicone hydrogel materialen en alle andere zachte contactlenzen. Het is een product voor het complete onderhoud van zachte contactlenzen.

Dankzij de unieke formule met provitamine B5 voedt, beschermt en ondersteunt Optiview Otani alles-in-één B5 het oppervlak van het oog tijdens het dragen van de lenzen. HydraFlex bestaat uit een combinatie van verschillende componenten, zorgt ervoor dat eiwitten afzettingen die zich bevinden op de contactlens verwijderd  worden.

Deze vloeistof is zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Het is een nieuwe generatie multifunctionele vloeistof met een natuurlijk bevochtigend bestanddeel wat het draagcomfort voor de contactlensdrager vergroot.


Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs is gebaseerd op de Combi Deal t.w. 2x een 6 pack contactlenzen i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Optiview Otani lenzenvloeistof.

Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem.

Verpakkingeenheid
3 x 360ml + 1 x 100ml Optiview Otani  incl. 3 lenshouders. (ook verkrijgbaar in 360ml)

Samenstelling
Poloxamine, HydraFlex, Provitamin B5, conserveermiddel: Polyhexanide.


Leverancier
Optitrade Retail-Groep, Houten