Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree PureMoist Flight-reisverpakking

Combi Deal

300650361613
OptiFree PureMoist Flight-reisverpakking
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
11.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Alcon Laboratories Inc.
Artikelcode179698
Levertermijn: 1-2 werkdagen
OptiFree PureMoist  reisverpakking* (zolang de voorraad strekt). Optifree PureMoist van Alcon een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor langdurig comfort. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel. * Luxe etui zolang de voorraad strekt, anders verpakt in een sealbag met zip sluiting.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs is per stuk en gebaseerd op de Combi Deal t.w. een 1/2 jaar voordeelpak lenzenvloeistof met 12x week/maandlenzen of alleen een 1/2 jaar voordeelpak lenzenvloeistof. Indien u alleen de reisverpakking wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal er een meerprijs berekend worden.

Vloeistoftype
Een all in one verzorgingssysteem die een blijvend comfort biedt met het gemak van 'no rub'. Zeer effectief in het reinigen, desinfecteren en bewaren van zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogels.

Verpakkingseenheid
1 reisverpakking met 2x 60 ml. plus 1x lenshouder.

Vloeistof samenstelling
Steriele, gebufferde, isotone, waterige vloeistof. Het bevat natriumcitraat, natriumchloride, natriumboraat, propyleenglycol, TearGlyde® (een gepatenteerd bevochtigingssysteem met dubbele werking (Tetronic® 1304, nonanoylethyleendiaminetriazijnzuur), met POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX® (myristamidopropyldimethylamine) 0,0005% als conserveringsmiddelen.

Fabrikant
Alcon Laboratories Inc.

Specificaties

Merk Opti-Free
Fabrikant Alcon
Vloeistof voor Zachte lenzen
Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof