Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree PureMoist 3x300ml.+90ml. voordeelpak (6 maanden)

Combi Deal

300653610343
OptiFree PureMoist 3x300ml.+90ml. voordeelpak (6 maanden)
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
36.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Alcon Laboratories Inc.
Artikelcode16110
Levertermijn: 1-2 werkdagen
Kortingsschema
  • 1 = € 36.99
  • 2+ = € 34.99

Opti free PureMoist 3x300 ml + 1x90ml

Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Alcon Opti Free Puremoist lenzenvloeistof

De puremoist lenzenvloeistof is een alles in één verzorgingssysteem. De desinfectievloeistof biedt een effectieve bescherming tegen schimmels, bacteriën en acanthamoeba. U kunt uw lenzen goed bewaren in de vloeistof. Door het multi-fase systeem worden uw lenzen gedesinfecteerd en verwijdert het effectief vet- en eiwitaanslag.

Voor welke lenzen is de OptiFree lenzenvloeistof geschikt?

Gebruik de vloeistof bij zachte maand- of weeklenzen. Ook zeer geschikt voor siliconen hydrogel lenzen.

Opti free puremoist met de Alcon HydraGlyde technologie

Alcon heeft de HydraGlyde Moisture Matrix technologie ontwikkeld. Hierdoor trekt de lens vocht aan en houdt deze vast. Zo wordt er een vochtig laagje gecreëerd op de lens. De lenzen blijven tot wel 16 uur vochtig. Zeer geschikt voor mensen met droge en gevoelige ogen.

Opti free puremoist kopen bij Eyelens.nl

Koop eenvoudig online een opti free puremoist multipack 3x300ml 1x90ml. Hiermee heeft u genoeg vloeistof voor ongeveer een half jaar. De puremoist 90ml is zeer geschikt om dagelijks bij u te dragen in een tas of om mee te nemen als u gaat sporten. Gaat u op reis? Kies dan voor onze: OptiFree Puremoist voordeelpak met gratis reisverpakking. Dan bent u een jaar voorzien van lenzenvloeistof en kunt u met een gerust hart op reis.

Optifree PureMoist, een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging waardoor de contactlenzen tot het eind van de dag perfect aanvoelen. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van  4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Optifree PureMoist lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
All in one verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
3 Flessen a 300 ml en 1 fles 90 ml + 3 lenshouders

Vloeistof samenstelling
Steriele, gebufferde, isotone, waterige vloeistof. Het bevat natriumcitraat, natriumchloride, natriumboraat, propyleenglycol, TearGlyde® (een gepatenteerd bevochtigingssysteem met dubbele werking (Tetronic® 1304, nonanoylethyleendiaminetriazijnzuur), met POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX® (myristamidopropyldimethylamine) 0,0005% als conserveringsmiddelen.

Fabrikant
Alcon Laboratories Inc.

Combinatieaanbieding

Specificaties

Merk Opti-Free
Fabrikant Alcon
Vloeistof voor Zachte lenzen
Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof