Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Puremoist 3x300ml

300ml

0300653610183
OptiFree Puremoist 3x300ml
De puremoist lenzenvloeistof is een alles in-één-verzorgingssysteem. De desinfectievloeistof biedt een effectieve bescherming tegen schimmels, bacteriën en acanthamoeba. U kunt uw lenzen goed bewaren in de vloeistof. Door het multi-fase systeem worden uw lenzen gedesinfecteerd en verwijdert het effectief vet- en eiwitaanslag.
35.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode0300653610183
Voor 16uur besteld, morgen in huis
Voor welke lenzen is de OptiFree lenzenvloeistof geschikt?
Gebruik de vloeistof bij zachte maand- of weeklenzen. Ook zeer geschikt voor siliconen hydrogel lenzen.

Opti free puremoist met de Alcon HydraGlyde technologie
Alcon heeft de HydraGlyde Moisture Matrix technologie ontwikkeld. Hierdoor trekt de lens vocht aan en houdt deze vast. Zo wordt er een vochtig laagje gecrekerd op de lens. De lenzen blijven tot wel 16 uur vochtig. Zeer geschikt voor mensen met droge en gevoelige ogen.

Opti free puremoist kopen bij Eyelens.nl
Koop eenvoudig online een opti free puremoist multipack 3x300ml 1x90ml. Hiermee heeft u genoeg vloeistof voor ongeveer een half jaar. De puremoist 90ml is zeer geschikt om dagelijks bij u te dragen in een tas of om mee te nemen als u gaat sporten. Gaat u op reis? Kies dan voor onze: OptiFree Puremoist voordeelpak met gratis reisverpakking. Dan bent u een jaar voorzien van lenzenvloeistof en kunt u met een gerust hart op reis.
Optifree PureMoist, een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging waardoor de contactlenzen tot het eind van de dag perfect aanvoelen. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Verpakkingseenheid
3 x 300ml

Vloeistofsamenstelling
Steriele, gebufferde, isotone, waterige vloeistof. Het bevat natriumcitraat, natriumchloride, natriumboraat, propyleenglycol, TearGlyde® (een gepatenteerd bevochtigingssysteem met dubbele werking (Tetronic® 1304, nonanoylethyleendiaminetriazijnzuur), met POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX® (myristamidopropyldimethylamine) 0,0005% als conserveringsmiddelen.