Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Puremoist 240 ml. (platte fles)

Combi Deal

OptiFree Puremoist 240 ml. (platte fles)
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
9.95 *Prijzen zijn vanaf en inclusief btw
Fabrikant: Alcon Laboratories Inc. - Artikelcode170431

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Beperkt beschikbaar
Kortingsschema
  • 1 = 9.95
  • 3+ = 9.45
Optifree PureMoist 240 ml. (platte fles), een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging waardoor de contactlenzen tot het eind van de dag perfect aanvoelen. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van  24 weeklenzen of 12 maandlenzen dit i.c.m. 3x een verpakking Optifree PureMoist lenzenvloeistof. Wenst u 1x een 240 ml. verpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
All in one verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
1 Fles a 240 ml + 1 lenshouder

Vloeistof samenstelling
Steriele, gebufferde, isotone, waterige vloeistof. Het bevat natriumcitraat, natriumchloride, natriumboraat, propyleenglycol, TearGlyde® (een gepatenteerd bevochtigingssysteem met dubbele werking (Tetronic® 1304, nonanoylethyleendiaminetriazijnzuur), met POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX® (myristamidopropyldimethylamine) 0,0005% als conserveringsmiddelen.

Fabrikant
Alcon Laboratories Inc.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review