Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Express 3x355ml.+120ml voordeelpak (6 maanden)

Combi Deal

300656144043
OptiFree Express 3x355ml.+120ml voordeelpak (6 maanden)
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
24.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Alcon Laboratories Inc.
Artikelcode24
Levertermijn: 1-2 werkdagen
Kortingsschema
 • 1 = € 24.99
 • 2+ = € 24.49

OPTI FREE® Express® 3x355ml.+120ml voordeelpakket (6 maanden)

Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Alcon opti free express 355ml lenzenvloeistof

De Opti Free Express lenzenvloeistof is een alles-in-één desinfectievloeistof. Geschikt voor zachte lenzen en zachte siliconen hydrogel lenzen. De desinfectiemiddelen verwijderen bacteriën, schimmels en acanthamoeba. Het duurt 6 uur om uw lenzen volledig te desinfecteren.

Daarnaast reinigt, bevochtigd en spoelt de vloeistof uw lenzen af. Alle eiwitaanslag wordt grondig verwijdert. Dit gebeurt allemaal in uw lenzenhouder.

Voordelen van de Opti free Express lenzenvloeistof

Naast een grondige desinfectie worden uw lenzen bevochtigd. Dit gebeurt door de TETRONIC® 1304 technologie. Dit maakt de lenzenvloeistof zeer geschikt voor mensen met droge en gevoelige ogen.

Ons Opti free Express voordeelpakket

Dit voordeelpakket bevat:

 • 3x 355ml Opti Free Express
 • 1x 120ml Opti Free Express
 • Hiermee bent u 6 maanden voorzien van lenzenvloeistof. De kleine verpakking is ideaal om mee te nemen in uw tas. Gaat u op reis? Bekijk dan ons Opti Free Express voordeelpakket met flight pack.

  Optifree Express van Alcon een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor langdurig comfort. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

  Prijs
  De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van  4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Optifree Express lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

  Vloeistoftype
  Een all in one verzorgingssysteem die een blijvend comfort biedt. Zeer effectief in het reinigen, desinfecteren en bewaren van zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogels.

  Verpakkingseenheid
  3 Flessen a 355 ml en 1 fles 120 ml + 3 lenshouders

  Vloeistof samenstelling
  steriele gebufferde isotonische waterige vloeistof. natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetaat, boorzuur, aminomethylpropanol, citraat, polyxamine, POLYQUAD (0,001%), myristamidepropyldimethylamine (0,0005%)

  Fabrikant
  Alcon Laboratories Inc.

  Combinatieaanbieding

  Specificaties

  Merk Opti-Free
  Fabrikant Alcon
  Vloeistof voor Zachte lenzen
  Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof