Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Menicare Pure 250ml

250 ml

3503190023165
Menicare Pure 250ml

De Menicare Pure Oplossing 250ml is de nieuwe multifunctionele oplossing voor harde lenzen. De lenzenvloeistof voor ultiem, dagelijks draagcomfort. Menicare Pure 'Multipurpose Solution' is een alles-in-één vloeistof voor harde en vormstabiele lenzen. Deze vloeistof heeft conserveringsmiddelen, op basis van natuurlijke ingrediënten. Menicare Pure zorgt voor een nog betere reiniging, bevochting en een zeer hoog draagcomfort. De vloeistof is mild voor de ogen door de natuurlijke samenstelling ervan.

Menicare Pure is een vloeistof voor harde lenzen op basis van volledig natuurlijke ingrediënten. Naast dat dit natuurlijk gewoon een fijne gedachte is, zorgt het ook voor een aantal unieke voordelen ten opzichte van andere lenzenvloeistoffen.

Menicare Pure is namelijk milder voor je ogen dan andere lenzenvloeistoffen, maar ondertussen zorgt het wel voor een betere bevochtiging, meer comfort en blijvend helder zicht, de hele dag door.

16.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Menicon
Artikelcode3503190023165
Levertermijn: 1-2 werkdagen

Menicare Pure

Menicare Pure is een alles-in-een vloeistof voor alle harde lenzen. Deze vloeistof, op basis van natuurlijke ingrediënten, is onze eerste keuze lenzenvloeistof voor harde lenzen. Menicare Pure zorgt voor een betere reiniging, betere bevochtiging en een zeer hoog draagcomfort. Door de natuurlijke samenstelling is de vloeistof mild voor de ogen en zorgt het voor een goede verdraagzaamheid.

Waarom kiezen voor Menicare Pure?

Het is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten waardoor het mild is voor de ogen. Het heeft een verbeterde reiniging en een optimale bevochtiging.

Voordelen van de Menicare Pure?

  • Op basis van natuurlijke ingrediënten
  • Mild voor het oog
  • Verbeterde reiniging
  • Optimale bevochtiging
Menicare Pure is een alles-in-één vloeistof voor harde, vormvaste lenzen. Deze lenzenvloeistof is geschikt voor desinfecteren, ontsmetten, reinigen, proteïne verwijdering spoelen en houden van alle harde lenzen. De vloeistof is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten die zorgt voor een stabielere en betere desinfectie van uw lenzen. Menicare Pure biedt hierdoor een krachtige reiniging van uw lenzen. Door de unieke samenstelling van deze lenzenvloeistof wordt gezorgd voor een betere bevochtiging. Zo kan je genieten van een fris en scherp zicht en ervaar je geen last van droge ogen tijdens het dragen van uw lenzen.

Type vloeistof
Alles-in-één vloeistof

Verpakking
Een unieke vormgegeven fles van 250 ml, inclusief lenshouder

Gebruik
Voor het gebruik van de lenzenvloeistof was uw handen.
Masseer de lens zachtjes met een paar druppels van Menicare Pure, dit voor gedurende 20 seconden.
Plaats elke lens in de houder en spoel ze af met Menicare Pure
Dep uw lenzen er gedurende 30 minuten of de hele nacht in
Voor u uw lenzen inbrengt, spoel ze af met Menicare Pure

Ingrediënten
Polylysine 0,01%, Edétate de disodium 0,0% en HCO-60 0,1´%

Conserveringsmiddel?
Ja, de polylysine

Houdbaarheidsdatum
6 maanden na opening

Specificaties

Fabrikant Menicon
Vloeistof voor Harde lenzen
Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof