Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Easysept 5 x 360ml + Saline 355ml

6095528682672
Easysept 5 x 360ml + Saline 355ml
EasysSept peroxide lenzenvloeistof van Bausch + Lomb is een lenzenvloeistof voor het schoonmaken en bewaren van zachte contactlenzen. Het reinigt je lenzen grondig en is tegelijkertijd zacht voor de ogen. De EasySept lenzenvloeistof is heel geschikt voor droge ogen. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een vloeistof zonder conserveermiddelen.

Sensitive Eyes Saline Solution (355 ml) is een zoutoplossing van de fabrikant Bausch & Lomb. Deze lenzenvloeistof is zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Het kan worden gebruikt om lenzen af te spoelen na de reiniging. Voor het beste resultaat gebruik je deze zoutoplossing het best in combinatie met bijpassende lenzenvloeistof. Zo zullen je lenzen de hele dag comfortabel en vochtig aanvoelen.
€ 49.98 45.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode6095528682672
Voor 16uur besteld, morgen in huis
Kortingsschema
 • 1 = € 45.00
 • 2+ = € 44.59
EasySept lenzen vloeistof standaard formule is weer verkrijgbaar! EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem, geschikt voor alle zachte lenzen. De 3% waterstofperoxide vloeistof gedraagt zich als een desinfecterend middel voor alle micro-organismen en garandeert perfecte reiniging na zes uur weken. Deze vloeistof hard is voor bacteriën, zacht voor ogen en bevat GEEN conserveringsmiddel. Deze vloeistof is geschikt voor alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Sensitive Eyes Saline Solution is een zoutoplossing van Bausch & Lomb die je gebruikt na de reiniging van je contactlenzen. Het is geen desinfectiemiddel. Deze zoutoplossing kan je gebruiken om de resten van de dagelijkse reinigingsvloeistof van je lenzen af te spoelen.

Vloeistoftype
Een eenvoudige 1 fase peroxide systeem voor het desinfecteren van alle zachte contactlenzen. EasySept biedt een veilige desinfectie en neutralisatie voor zachte lenzen.

Verpakkingseenheid
5 x 360 ml Easysept, 5 x lenshouder met platinadisc + 1 x 355ml saline

Vloeistof samenstelling
Easysept:
3% waterstofperoxide, steriel gebufferd Saline: steriel isotone gebufferd met boorzuur, natrium boraat, potassium chloride, natrium chloride, DYMED, edetate disodium.
Saline:
Boric acid, Sodium borate, Potassium chloride, Sodium chloride, Polyaminopropyl biguanide (0.00003%), Edetate disodium (0.025%).

Voordelen van Sensitive Eyes Saline Solution
 • Geschikt voor gevoelige ogen
 • Bevat geen sorbinezuur of thimerosal
 • Te gebuiken na dagelijkse reiniging en voor het indoen van je lenzen
 • Thermische desinfectie van zachte lenzen, na de desinfectie zijn de lenzen klaar om in te zetten
 • Chemische desinfectie en peroxidesysteem: reinig, spoel en desinfecteer de lenzen
 • Sensitive Eyes Saline Solution kan worden gebruikt om proteïnetabletten in op te lossen, proteïne te verwijderen
 • Afspoel en bewaar vloeistof van Bausch & Lomb zijn geschikt voor alle zachte contactlenzen.


Fabrikant
Bausch & Lomb Inc., Rochester, NY

Waarschuwingen Easysept:
 • Gebruik altijd de bijgevoegde speciale lenshouder met neutraliserende platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof.
 • Breng ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof nooit direct in contact met het oog. De lenzen niet inzetten voordat de neutralisatie van de vloeistof volledig heeft plaatsgevonden (minimaal 6 uur).
 • Voordat de lenzen worden ingezet mogen ze niet met EasySept peroxide contactlensvloeistof worden afgespoeld. Als u de lenzen wil afspoelen, gebruik dan een steriele zoutoplossing.

Waarschuwingen Saline:
 • Houd de fles goed gesloten wanneer u de vloeistof niet gebruikt.
 • Deze vloeistof niet hergebruiken. Gebruik elke keer een nieuwe hoeveelheid.


Houdbaarheidsdatum saline
6 maanden houdbaar na op ening, gooi de resterende vloeistof hierna weg.

Specificaties

Fabrikant Bausch & Lomb
Merk EasySept