Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

CooperVision

Coopervision lenzenvloeistof

De lenzenvloeistof van Coopervision verzorgen uw ogen en lenzen tijdens het dragen van uw lenzen zodat u nog meer comfort ervaart tijdens het dragen. De Coopervision lenzenvloeistof kan gebruikt worden in combinatie met silicone hydrogel materialen en alle andere zachte contactlenzen.

Verschillende varianten Coopervision lenzenvloeistof

Bij Eyelens.nl bieden wij u verschillende varianten Coopervision lenzenvloeistof en verschillende voordeelverpakkingen, zodat er altijd een lenzenvloeistof voor u tussen zit. 

Hy-Care All in One 

Deze All-in One lenzenvloeistof van Coopervision combineert door de toevoeging van Natriumhyaluronaat, het beste van de natuur voor verzorging van ogen en lenzen. De samenstelling van deze Coopervision lenzenvloeistof is gelijk aan traanvocht dankzij het natuurlijk bevochtende bestanddeel met hoge viscositeit en hoge affiniteit met water in de lenzenvloeistof. Dit zorgt voor nog meer draagcomfort. Hy-Care All in One lenzenvloeistof reinigt en desinfecteert optimaal en kan worden gebruikt met meerdere soorten zachte lenzen.

Refine One Step

De Refine One Step lenzenvloeistof van Coopervision is er speciaal voor degenen die gebruik willen maken van een alles-in-één vloeistof. Een modern 1-fase systeem dat de oppervlakte reinigt direct bij aanvang van het neutralisatieproces, waardoor een aparte reiniging niet meer nodig is bij het gebruiken van de Coopervision Refine One Step lenzenvloeistof. De werkzaamheid van de antibacteriële lenshouder verhoogt de zekerheid tijdens het desinfecteren en bewaren. 

Goede bevochtiging van de ogen

De Coopervision lenzenvloeistof zorgt voor een goede bevochtiging van de ogen zodat u een hoog draagcomfort ervaart. Door het goed verzorgen van uw lenzen, hebben uw ogen het ook minder moeilijk met het wennen aan de lenzen na het plaatsen. De Coopervision lenzenvloeistof geeft u de mogelijkheid om uw lenzen goed te verzorgen waardoor de bevochtiging van uw ogen perfect blijft.

Coopervision lenzenvloeistof kopen

Coopervision lenzenvloeistof bestelt u snel en eenvoudig bij Eyelens.nl. Op zoek naar een goede lenzenvloeistof? Bekijk ons Coopervision assortiment! Meer informatie over dit product treft u hier.