Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Renu Multiplus

Renu Multiplus Lenzenvloeistof

De Renu Multiplus vloeistof is uitermate geschikt voor het reinigen van uw zachte lenzen. Het is echt een alles-in-één verzorgingssysteem voor de zachte lens. De vloeistof reinigt, spoelt, desinfecteert en verwijdert proteïne van de contactlens. Hierdoor is uw lens elke dag weer schoon en klaar voor gebruik. Dit alles komt in één fles. De vloeistof is ontwikkelt door de fabrikant Bausch & Lomb Inc. 

Voordeelverpakkingen van de Renu Multiplus 

Bij Eyelens is deze lenzenvloeistof te koop in voordeelverpakkingen:

Renu MultiPlus 2x voordeelpak + gratis reisverpakking

Met dit voordeelpakket ontvangt u 2 keer 3 verpakkingen van 360 ml. + 60 ml + 4 lenshouders. Maar ook nog 1 verpakking met 2x 60ml en 2x een lenshouder GRATIS.

Renu Multiplus voordeelpak (6 maanden)

Deze combi deal betreft 3 x 360 ml. + 1 x 60 ml. Renu Multiplus + 3 lenshouders. Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Renu Multiplus Flight Pack

De Renu Multiplus Flight Pack is ideaal om aanboord van een vliegtuig mee te nemen. Het pakket bevat 2x 60 ml lenzenvloeistof, 2x lenshouders en een zip-bag voor makkelijk verpakken. 

Elke voordeelverpakking hanteert zijn eigen voorwaarde dus bekijk de mogelijkheden per product op de specifieke pagina goed. Hoe dan ook krijgt koopt u met de Renu Multiplus een lenzenvloeistof van hoge kwaliteit. De formule die gebruikt is in de vloeistof is een bewezen formule voor schone lenzen. Daarnaast bevat de vloeistof Dymed en Poloxamine. Wel blijft het zo dat elk oog anders reageert op lenzenvloeistof. Mocht u nog niet zeker weten of de lenzen vloeistof past bij uw ogen, adviseren wij om dit te controleren bij een opticien.

Kopen van Renu Multiplus lenzenvloeistof

Bij Eyelens.nl bieden wij u de beste voordeelverpakkingen van Renu Multiplus. Bent u op zoek naar een andere lenzenvloeistof? Bekijk dan het ruime assortiment lenzenvloeistof van Eyelens.