Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Renu Multiplus

Multifunctionele Renu Multiplus lenzenvloeistof

De Renu Multiplus is een lenzenvloeistof voor zachte lenzen. De lenzenvloeistof heeft meerdere functies. Met deze lenzenvloeistof kunt u uw lenzen reinigen, bewaren en inzetten. Als u de lens inzet met lenzenvloeistof is uw oog goed bevochtigd en zal uw lens prettiger aanvoelen.

Ook kan lenzenvloeistof helpen om kleine irritaties te verhelpen. Heeft u weeklenzen of maandlenzen dan is de kans op bacteriën groot. De Renu multiplus vloeistof reinigt elke avond/nacht uw lens in de bijgeleverde lenzenhouder. Zo is de lens weer vrij van bacteriën als u uw lens de volgende dag weer wilt inzetten. Vervang de lenzenhouder regelmatig, bacteriën kunnen zich hierin nestelen bij langdurig gebruik. De regel is lenzenvloeistof op, nieuwe fles, nieuw lenshouder.

Als u lenzen een langere periode gebruikt dan kan er proteïne aanslag ontstaan. Om deze aanslag te verwijderen wordt vaak een enzymatische cleaner gebruikt. Deze heeft u echter niet meer nodig bij gebruik van de Renu Multiplus vloeistof. De Renu Multiplus lenzenvloeistof vernietigd irriterende proteïne aanslag op uw lenzen. Zo voelen uw lenzen elke dag weer als nieuw aan.

Lenzenvloeistof voor zachte lenzen

De Renu Multiplus lenzenvloeistof is van de uitstekende kwaliteit die we van Bausch & Lomb gewend zijn. Deze lenzenvloeistof voor zachte lenzen bevat de volgende ingrediënten: 0,00001% polyhexanide, dit is een antibacteriële stof, 0,03% HYDRANATE en 1% polyxamine. De basis van de vloeistof is water. Door deze ingrediënten is dit (één van) de beste lenzenvloeistoffen voor zachte lenzen.

Lenzenvloeistof voor in het vliegtuig

Als u met het vliegtuig op reis gaat, dan kunt u alleen flacons met lenzenvloeistof meenemen van maximaal 100ml. Daarom hebben we de ReNu Multiplus flight pack. Dit is een lenzenvloeistof reisverpakking. Een flight pack bestaat uit o.a. 2 flacons van 60ml. Deze praktische flacons kunt u gerust meenemen in het vliegtuig. Zo heeft u altijd lenzenvloeistof in het vliegtuig bij de hand.

Renu Multiplus lenzenvloeistof voordeelverpakkingen

Bij Eyelens kunt u naast een reisverpakking ook voordelig de normale flacons lenzenvloeistof bestellen. Wij hebben verschillende voordeelverpakkingen in het assortiment.

  • Renu MultiPlus 2x voordeelpak + gratis reisverpakking
  • Renu Multiplus voordeelpak (6 maanden)
  • Elke voordeelverpakking heeft zijn eigen voorwaarde, dus bekijk de mogelijkheden per product op de specifieke pagina goed. Hoe dan ook koopt u met de Renu Multiplus een lenzenvloeistof van hoge kwaliteit.