Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Renu Advanced

Verpakkingsgrootte

Voor 16u besteld, morgen in huis

Over deze lenzenvloeistof

Verzorgen, reinigen, verwijderen van proteïne, desinfecteren, afspoelen, bewaren van alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel lenzen.

Dagelijks gebruik van Renu Advanced reinigt en verwijdert ophopingen van vet, proteïne en andere aanslag en vuil van zachte contactlenzen. Renu Advanced helpt de vorming van irriterende aanslag op het lensoppervlak te voorkomen. Het doodt schadelijke micro-organismen op de lens. Renu Advanced kan ook worden gebruikt om lenzen af te spoelen.

Soort lenzenvloeistof: Alles-in-één vloeistof

Conserveermiddel: Ja

Samenstelling:

Een steriele, isotone oplossing die poloxamine, poloxamer 181, diglycine, natriumcitraat, boorzuur, natriumboraat, dinatriumedetaat en natriumchloride bevat: geconserveerd met een drievoudig desinfectiesysteem (pylaminopropyl biguanide 0.00005%, polyquaternium 0.00015% en alexidine 0.0002%)

Gebruik:

Volg deze eenvoudige stappen om lenzen te verzorgen, reinigen, proteïne te verwijderen en te desinfecteren:

  • Breng minstens 3 druppels Renu Advanced aan op elke kant van de lens en wrijf de lens gedurende 20 seconden voorzichtig schoon.
  • Spoel elke kant van de lens grondig af gedurende 5 seconden met Renu Advanced.
  • Plaats de gereinigde contactlens in de lenshouder en vul deze met verse Renu Advanced. Laat de lenzen minstens 4 uur in de vloeistof staan. Zorg dat je altijd verse lenzenvloeistof gebruikt. Gooi na ieder gebruik de contactlensvloeistof in de lenshouder weg.

Jouw contactlenzen zijn nu klaar voor gebruik. Als er nog vuil op de contactlenzen zit, spoel ze dan af met Renu Advanced voordat je de lenzen inzet.

Ja kan lenzen maximaal 30 dagen in een afgesloten lenshouder bewaren. Indien je de lenzen voor langere tijd wil bewaren, moet je ze voor gebruik opnieuw reinigen en desinfecteren met verse Renu Advanced.

Tijdsduur om jouw lenzen schoon te wrijven en af te spoelen:

  • Breng minstens 3 druppels oplossing aan op elke kant van de lens en wrijf jouw lenzen gedurende 20 seconden voorzichtig schoon.
  • Spoel vervolgens elke kant van de lens gedurende 5 seconden met de oplossing af.
Gooi na 90 dagen de resterende vloeistof weg.

Fabrikant:

Bausch & Lomb Pharma SA

Merk:

Renu

Type lenzen:

Alles in één lenzenvloeistof
Snelle levering
Snelle levering
Levergarantie
Levergarantie
Eenvoudig en snel te bereiken
Eenvoudig en snel te bereiken
Gratis verzending vanaf €60
Gratis verzending vanaf €60