Gratis verzending bij een bestelling vanaf €60.

Easysept

Verpakkingsgrootte

Hoe werkt het?
Voor 16u besteld, morgen in huis

Over deze lenzenvloeistof

Easysept peroxidevloeistof desinfecteert, verwijdert eiwitaanslag en is geschikt voor het bewaren van alle zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogellenzen.

Soort lenzenvloeistof: peroxidevloeistof

Conserveermiddel: ja

Samenstelling:

Steriele en gebufferde 3% waterstofperoxidevloeistof met een fosfonzuurstabilisator, natriumchloride en fosfaatbuffers.

Gebruik:

  • Was en droog de handen altijd voordat je jouw lenzen aanraakt en na het gebruik van Easysept.
  • Controleer of de speciale lenshouder de neutralisatieschrijf bevat.
  • Plaats de linker- en rechterlenzen op de bolle schijven in de bijbehorende bakjes. Sluit de bakjes en zorg ervoor dat de lenzen niet bekneld raken.
  • Houd het deksel van de lenshouder vast en spoel de lenzen in de bakjes met Easysept peroxidevloeistof gedurende 5 seconden per lens boven een gootsteen/wasbak.
  • Vul de lenshouder tot aan de vullijn met ongebruike Easysept peroxidevloeistof en plaats het houderbakje rechtstreeks in de lenshouder. De houder mag niet worden omgekeerd of geschud.
  • De lenzen zijn na 6 uur weken klaar voor gebruik.
  • Zodra de lenzen uit de bakjes zijn verwijderd, gooi je de resterende vloeistof uit de lenshouder, spoel je de houder met Easysept peroxidevloeistof boven een gootsteen/wasbak en laat je het deksel van de houder aan de lucht drogen.

Als je niet van plan bent de lenzen direct na het desinfectie/neutralisatieproces in te brengen, herhaal je de bovenstaande stappen na 24 uur en voordat je de lenzen inbrengt. Als je de dagelijkse reiniger gebruikt, moet je de lenzen grondig spoelen met zoutoplossing voordat je ze in de Easysept peroxidevloeistof laat weken.

Waarschuwingen:

  • Gebruik alleen de speciale meegeleverde lenshouder en neutraliserende schijf met Easysept peroxidevloeistof. Niet gebruiken met andere lenshouders.
  • Breng de Easysept peroxidevloeistof nooit rechtstreeks in het oog in. Plaats je lens niet in het oog voordat de oplossing volledig is geneutraliseerd (minimaal 6 uur).
  • Spoel de lenzen niet met Easysept peroxidevloeistof voordat je de lenzen in jouw ogen plaatst. Als je de lenzen wilt spoelen, gebruik dan een steriele zoutoplossing.

Fabrikant:

Bausch & Lomb Pharma SA

Merk:

Easysept

Type lenzen:

Peroxide lenzenvloeistof
Snelle levering
Snelle levering
Levergarantie
Levergarantie
Eenvoudig en snel te bereiken
Eenvoudig en snel te bereiken
Gratis verzending vanaf €60
Gratis verzending vanaf €60