Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Biotrue

Biotrue lenzenvloeistof

De Biotrue lenzenvloeistof van Bausch & Lomb is geïnspireerd door de biologie van onze ogen. Deze lenzenvloeistof maakt gebruikt van een bevochtiger die van nature in het oog aanwezig is en houdt de functionele proteïnen in tranen actief. Bij Eyelens bieden wij u drie verschillende opties: 2x voordeelpak + gratis reisverpakking, 3x 300 ml voordeelpak en Flight Pack.

Biotrue verpakkingen

Biotrue 2x voordeelpak + gratis reisverpakking
De vertrouwde Biotrue lenzenvloeistof in een voordeelpak. Deze verpakking bevat twee verpakkingen met 3x 300 ml en drie lenshouders, en één reisverpakking met 2x 60 ml en twee lenshouders. Draag uw lenzen gemakkelijk en met comfort dankzij de Biotrue lenzenvloeistof.

Biotrue 300 ml 3 voordeelpak
De halfjaar verpakking met 3x 300 ml Biotrue lenzenvloeistof en drie lenshouders. Ervaar 6 maanden lang de comfort van de lenzenvloeistof van Bausch & Lomb. De pH-waarde ligt dichtbij dat van je eigen traanvocht, wat ook zorgt voor uitzonderlijk draagcomfort. 

Biotrue Flight Pack
Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u wel uw favoriete lenzenvloeistof nemen? De Flight Pack is dan ideaal voor u! Deze verpakking bevat twee flesjes van 60 ml en twee lenshouders die u gewoon mee mag nemen in het vliegtuig. Zo kunt u op vakantie ook uw lenzen met comfort dragen dankzij de Biotrue lenzenvloeistof.

Alles-in-één lenzenvloeistof

De lenzenvloeistof van Biotrue staat ook bekend als de alles-in-één lenzenvloeistof. De lenzenvloeistof zorgt voor minder irritatie tijdens het inbrengen de lenzen, een goede bevochtiging van het oog tijdens het dragen en het verwijderen van eiwitten. Na het gebruik voelen uw lenzen schoon en comfortabel aan. De lenzenvloeistof is geschikt voor alle typen ogen, maar met name voor gevoelige ogen. 

Biotrue lenzenvloeistof kopen

Bij Eyelens.nl bieden wij u de beste voordeelverpakkingen van Biotrue lenzenvloeistof. Bent u op zoek naar een lenzenvloeistof die uw ogen verzorgd en bevochtigd? Bekijk de Biotrue Lenzenvloeistof! Meer informatie treft u op de website van Bausch & Lomb.