Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

AOSEPT® plus HydraGlyde reisverpakking

Combi Deal

300650363235
AOSEPT® plus HydraGlyde reisverpakking
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
13.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Alcon Laboratories Inc.
Artikelcode179694
Levertermijn: 1-2 werkdagen
AOSEPT Plus HydraGlyde reisverpakking* (zolang de voorraad strekt). Reinigen, desincfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeuren in één enkele stap. Na minimaal 6 uur blijft er uiteindelijk een zoutoplossing over en kunt u de lenzen onmiddelijk weer worden ingezet. * Luxe etui zolang de voorraad strekt, anders verpakt in een sealbag met zip sluiting.

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs is per stuk en gebaseerd op de Combi Deal t.w. een 1/2 jaar voordeelpak lenzenvloeistof met 12x week/maandlenzen of alleen een 1/2 jaar voordeelpak lenzenvloeistof. Indien u alleen de reisverpakking wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal er een meerprijs berekend worden.

Vloeistoftype
Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
1 reisverpakking met 2x 90ml AOsept plus hydraglyde, 1x AOcup met AODisc.

Vloeistof samenstelling
3% hydrogen-peroxide, phosphonic acid, sodium chloride, phosphate, polaxamer, HydraGlyde, moisture matrix(E0B0-21-polyoxyethyleen-polypoxybutyleen).

Fabrikant
Alcon

Specificaties

Merk AOSept
Fabrikant Alcon
Vloeistof voor Zachte lenzen
Type lenzenvloeistof Peroxide lenzenvloeistof