Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Optifree Puremoist

Optifree Puremoist lenzenvloeistof

Heeft u last van droge ogen wanneer u lenzen draagt? Een goede lenzenvloeistof kan bijdragen aan het comfort van uw contactlenzen. Optifree Puremoist lenzenvloeistof zorgt maar liefst voor een 16 uur durende bevochtiging. Dankzij de geavanceerde technologie tegen aanslag blijven uw lenzen schoon en fris aanvoelen. Gedurende de hele dag.

Tot 16 uur draagcomfort

Wanneer het gaat om gezond en veilig lenzen dragen, is het niet alleen van belang dat u de juiste lenzen draagt: ook het kiezen van geschikte lenzenvloeistof draagt bij aan een goede gezondheid van uw ogen. Optifree Puremoist lenzenvloeistof biedt tot wel 16 uur draagcomfort dankzij het HydraGlyde Moisture Matrix systeem waardoor uw lenzen de hele dag door vochtig gehouden worden. Door het vochtige laagje kan het ooglid zonder irritatie over het oppervlak van de lens glijden. Droge ogen behoren hiermee definitief tot de verleden tijd.

Frisse en schone contactlenzen

Gedurende de dag zetten vetten en eiwitten in het traanvocht zich af op de lenzen. Dit kan leiden tot irritatie van de ogen en in sommige gevallen tot slecht zicht. De desinfecterende formule van Optifree Puremoist lenzenvloeistof zorgt ervoor dat vet- en eiwitaanslag zich niet kunnen hechten aan de lens. Hierdoor blijven de lenzen schoon en heerlijk fris aanvoelen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Voordelen van Optifree Puremoist lenzenvloeistof

  • Tot 16 uur durende bevochtiging waardoor uw lenzen de hele dag comfortabel aanvoelen
  • Voor alle silicone hydrogellenzen en zachte contactlenzen
  • Effectieve desinfectie van bacteriën, schimmels en acanthamoeba
  • Mild voor gevoelige ogen
  • Verwijdert dagelijks vet- en eiwitaanslag voor een helder zicht

Optifree Puremoist kopen

Optifree Puremoist lenzenvloeistof koopt u voordelig en snel bij Eyelens.nl. Profiteer iedere dag van schone, hygiënische lenzen en verminder droge, geïrriteerde ogen met Optifree Puremoist contactlenzenvloeistof van Alcon.

Alcon is wereldwijd een van de grootste producenten van contactlenzen en lenzenvloeistof. Bekijk het volledige assortiment Alcon lenzenvloeistoffen.

Meer informatie over Optifree Puremoist