Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Optifree Express

OptiFree Express, de all in one verzorging voor je lenzen

Een lenzenvloeistof moet betrouwbaar zijn en gemakkelijk in gebruik. De OptiFree Express is een all in one lenzenvloeistof die uw lenzen reinigt, desinfecteert en bewaard. Zo heeft u elke dag weer frisse en schone lenzen. De lenzenvloeistof is gemakkelijk in gebruik. U doet uw lenzen in de lenzenhouder, vul deze met de lenzenvloeistof en u bent klaar. De volgende dag zijn uw lenzen weer klaar voor gebruik.

U kunt deze lenzenvloeistof gebruiken bij alle soorten zachte lenzen. Ook is deze vloeistof geschikt voor de nieuwste siliconen hydrogel lenzen. Niet iedere lenzenvloeistof is voor u geschikt. Ieder oog reageert anders. Daarom raden we u altijd aan bij irritaties contact op te nemen met uw opticien.

Elke dag schone lenzen door de OptiFree Express no rub formule

Als u uw lenzen wilt reinigen dan kunt u dat doen door de lenzen op de handpalm schoon te wrijven. Met de OptiFree Express lenzenvloeistof is dit niet meer nodig. De lenzenvloeistof heeft een desinfecterende werking. Schadelijke bacteriën en schimmels worden tijdens het reinigen in de lenzenvloeistof vernietigd. Ook verwijdert de OptiFree Express no rub lenzenvloeistof eiwitten uit het traanvocht die uw lenzen kunnen aantasten.

Misschien denkt u, is deze lenzenvloeistof dan niet schadelijk voor mijn ogen? Zeker niet! De OptiFree Express lenzenvloeistof is geschikt voor alle zachte lenzen en voor de meest gevoelige ogen.

Altijd vochtige ogen voor een langdurig comfort

De OptiFree Express lenzenvloeistof bevat het bestanddeel Tetronic 1304. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat uw lenzen vocht vasthouden. Lenzen hebben hydrofiele en hydrofobe gebieden. Hydrofiele gedeeltes houden vocht vast, maar hydrofobe gedeelten niet. Door de Tetronic 1304 houden ook de hydrofobe gedeelten vocht vast. Zo blijven uw lenzen altijd goed vochtig en dit bevordert het draagcomfort.

Voordelig een half jaar voorzien van lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof kunt u nooit te veel in huis hebben. Eyelens heeft daarom een voordeelverpakking van de OptiFree Express lenzenvloeistof.

  • OptiFree Express voordeelverpakking (6maanden)
  • In een voordeelverpakking zitten 3x 335ml flacons, 1x 120ml en 3 lenshouders. Met deze hoeveelheid heeft u genoeg voor een half jaar lenzenvloeistof.

    Voordelig en gemakkelijk online bestellen bij Eyelens

    De OptiFree Express lenzenvloeistof kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Met de Combi deals bestelt u lenzenvloeistof in combinatie met uw lenzen. Dit is een stuk voordeliger dan wanneer u ze apart besteld. U profiteert met een combi deal altijd van de laagste prijs.