Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Menicon Progent

250 ml

Menicon Progent
De Menicare Pure Oplossing 250ml is de nieuwe multifunctionele oplossing voor harde lenzen. De lenzenvloeistof voor ultiem, dagelijks draagcomfort.
15.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant: Menicon - Artikelcode231

Menicare Plus

Menicon Prognent (10x5ml) is een lenzenvloeistof die harde en vormvaste lenzen intensief reinigt en desinfecteert. Binnen de 30 minuten is het volledig lensoppervlak perfect schoon. Deze maandelijkste extra reiniger zorgt voor een optimaal draagcomfort.

Waarom kiezen voor Menicare Pure?

Door een behandeling met Progent worden in één keer alle eiwitten van het lensoppervlak verwijderd. Door een maandelijkse reiniging te doen is er een voelbare verbetering van het draagcomfort. Deze Menicon progent kan gebruikt worden in combinatie met alle andere vloeistoffen voor harde lenzen.

Menicon Progent is geschikt vor alle type harde en vormstabiele lenzen, helpt voor het desinfecteren, intensief reinigen en het verwijderen van proteïne. Het Menicon Progent-systeem bestaat uit twee fasen, nameijk A en B en een speciale lenzenhouder. dankzij de intensieve reiniging kan je weer optimaal genieten van een helder zicht! Deze vloeistof verwijdert eenvoudig het eiwitaanslagvan de lenzen.

Type vloeistof
Cleaner

Verpakking
10 ampullen (5 ampullen A vloeistof en 5 ampullen B vloeistof)

Gebruik
1. Open de Menicon Progent, de A en B ampullen door de dopjes los te draaien en vul de speciale lenshouder deze Menicon Progent.
2. Wrijf de lenzen in met de Menicare plus of pure.
3. Plaats uw lenzen in de lenshouders op de dop van de houder en spoel ze af met de lenzenvloeistof Menicare plus of pure, gedurende 20 seconden.
4. Plaats de dop op de lenshouder, draai deze goed dicht en schud met het flesje voor gedurende enkele minuten om de oplossing te mengen. Laat deze weken gedurende 30 minuten.
5. Open het flesje en sopel de lenzen terug goed af met de lenzenvloeistof goed in met de menicare plus of pure.
6.Na het spoelen van uw lenzen kan u de lenzen dragen of ze ewaren in uw lenzendoosje met de lenzenvloeistof.

Ingrediënten
Polyhexamethylene biguanide, Poloxamere, Hypromellose.

Conserveringsmiddel?
Ja

Houdbaarheidsdatum
6 maanden na opening

Specificaties

Fabrikant Menicon
Vloeistof voor Harde lenzen
Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof
Merken Menicon