Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Alcon

Alcon lenzenvloeistof

Bent u op zoek naar een lenzenvloeistof die voorkomt dat uw ogen droog of geïrriteerd raken tijdens het dragen van uw lenzen? Dan is een lenzenvloeistof van Alcon perfect voor u! Alcon biedt u verschillende soorten lenzenvloeistof, zo zit er altijd wel een gepaste lenzenvloeistof voor u tussen! 

Soorten lenzenvloeistof 

Er zijn maar liefst vier verschillende soorten lenzenvloeistof: Alcon OptiFree Puremoist, Alcon OptiFree Express en AOSEPT-plus. Elke Alcon lenzenvloeistof heeft dezelfde functie: het optimaal verzorgen van de ogen tijdens het dragen van uw lenzen. Zo kunt u zonder zorgen uw lenzen dragen.
  • Alcon Optifree
Alcon OptiFree kent twee varianten: Alcon Optifree Puremoist en Alcon OptiFree Express. Beide varianten zorgen voor langdurig comfort tijdens het dragen van de lenzen. Beide Alcon lenzenvloeistoffen zijn een all-in-one verzorgingssysteem voor een zo goed mogelijke verzorging van uw ogen. Alcon OptiFree zorgt voor een hele dag durende bevochtiging waardoor de contactlenzen tot aan het einde van de dag perfect aanvoelen. Nooit meer last van droge ogen tijdens het dragen van uw lenzen met Alcon OptiFree lenzenvloeistof.
  • Alcon AOSEPT-plus
Alcon AOSEPT-plus is een één-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem voor uw lenzen. Het is belangrijk dat u dus nooit uw lenzen spoelt met Alcon AOSEPT-plus alvorens het aanbrengen. Alcon AOSEPT-plus is een gebruiksvriendelijk onderhoudssysteem voor alle typen contactlenzen. Het reinigen, desinfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeurd in één stap. 

Voordelen van Alcon lenzenvloeistof

  • Voorkomt irritaties tijdens het dragen van uw lenzen
  • Verschillende soorten lenzenvloeistof, altijd wel een match voor u
  • Effectieve verzorging en desinfectie van de ogen
  • Bevochtiging van de ogen de hele dag door
  • Draagcomfort gedurende de dag
  • Gebruiksvriendelijk
  • Bruikbaar voor alle soorten lenzen

Alcon lenzenvloeistof kopen

Alcon lenzenvloeistof koopt u snel en voordelig bij Eyelens.nl. Ervaar elke dag, de hele dag, verzorgde ogen tijdens het dragen van uw lenzen met lenzenvloeistof.  Bekijk ook het volledige aanbod lenzenvloeistof.

Meer informatie over Alcon lenzenvloeistof