Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Acuvue RevitaLens 3x360ml voordeelpak (6 maanden)

Combi Deal

5050474105959
Acuvue RevitaLens 3x360ml voordeelpak (6 maanden)
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.
22.45 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Johnson & Johnson
Artikelcode5050474105959
Levertermijn: 1-2 werkdagen
Kortingsschema
  • 1 = € 22.45
  • 2+ = € 19.95

Acuvue RevitaLens lenzenvloeistof

Deze Acuvue RevitaLens lenzenvloeistof is zeer geschikt voor de zachte herbruikbare lenzen. Bewaar uw weeklenzen of maandlenzen in deze alles-in-één reinigings- en desinfectievloeistof van Johnson en Johnson.

Waarom de RevitaLens lenzenvloeistof?

Acuvue RevitaLens is een all in one vloeistof. De lenzenvloeistof reinigt, spoelt, desinfecteert, verwijdert lens afzettingen (zoals vetten en eiwitten), en bevochtigt de silicone hydrogel- en andere zachte contactlenzen. Daarnaast zorgt de tweevoudige-desinfecterende werking ervoor dat microben en bacteriën worden gedood.

De RevitaLens vloeistof is zeer geschikt voor de Acuvue lenzen. De Acuvue lenzen staan bekend om hun hoge vochtigheid, zodat de lens comfortabel aanvoelt in het oog. Deze lenzenvloeistof draagt ook bij aan de bevochtiging van de lenzen.

CombiDeal lenzen met lenzenvloeistof

De lenzenvloeistof kunt u zeer voordelig kopen bij een verpakking weeklenzen of maandlenzen. U heeft alleen recht op korting in deze combideal. De bovengenoemde vanafprijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Acuvue RevitaLens lenzenvloeistof.

Wenst u 1x een halfjaar verpakking i.c.m. voornoemde lens combinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.


Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem voor zachte lenzen.

Verpakkingseenheid
3 x 360ml + 3 lenshouders.

Samenstelling
Alexidine 0,00016%, Polyquaternium 1 0,0003%, boorzuur, natriumboraat decahydraat, Tetronic 904, ethyleendiaminetetra azijnzuur (EDTA), triunatriumcitaat dihydraat, natriumchloride en gezuiverd water..

Fabrikant
Johnson&Johnson / Amo

Geschikte Acuvue lenzen voor de RevitaLens vloeistof
De volgende Acuvue lenzen zijn zeer geschikt voor de RevitaLens vloeistof:


Specificaties

Merk Acuvue
Fabrikant Johnson & Johnson
Vloeistof voor Zachte lenzen
Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof