Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Verzending en kosten


GRATIS* verzending in geheel Nederland

Alle bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur (indien voorradig) worden dezelfde werkdag met PostNL verzonden!

Voor de bezorging van je bestelling zijn we echter afhankelijk van PostNL en de stiptheid van de postbode. Wij hebben echter het volste vertrouwen dat jouw bestelling binnen 24 uur wordt afgeleverd door PostNL.

Brievenbus verpakking
Uw contactlenzen bestelling verzenden wij zodanig dat altijd door uw brievenbus past. Dus ook als u een dagje of langer weg bent. Super handig en gemakkelijk.

Postbezorging van Postnl
Postnl heeft nieuwe bezorgdagen en tijden, de bezorgdagen liggen hoofdzakelijk op Dinsdag t/m Zaterdag, bezorgtijden kunnen dagelijks wisselen maar altijd voor 18.00 uur. Voor meer info kijk op Post.nl

Pakketpost!
Wie kent niet de ergernis van een briefje in de bus dat er een pakje opgehaald moet worden op het postkantoor of dat de besteller het nog eens probeert in de komende dagen. En dat terwijl u misschien een hele drukke baan hebt of weinig thuis bent.

Wilt u niet thuis blijven en het millieu steunen? Dan kunt u ook uw bestelling GRATIS laten bezorgen op een afhaallocatie (Pakje Gemak) naar keuze bij u in de buurt of op weg naar huis.

Toch liever thuis op een tijdstip wat u past, maak dan een account aan op Postnl klik hier en ervaar het gemak van Jouw.Postnl.nl dan kan je pakket niet alleen volgen maar:
 • Beslis zelf waar en wanneer je pakket wordt bezorgd
 • Wijzig de bezorgplaats- en tijd als je er niet bent
 • Al je pakketten in een duidelijk overzicht bij elkaar

Let op!
Indien u gekozen heeft voor een brievenbus verzending kan het voorkomen, indien de orginele verpakking niet door de brievenbus past, dat wij uw lenzen uit de originele verpakking halen. Uw lenzen worden zorgvuldig overgepakt in een sealbag en in de brievenbus verzenddoos gestopt. De originele verpakking wordt altijd meegestuurd met uw bestelling, deze is alleen plat gevouwen zodat hij in de verzenddoos past. Houdt er alleen wel rekening mee dat het pakketje dus in uw brievenbus komt. In sommige gevallen zal het pakket rechtstreeks op de deurmat vallen. Zorg er dan voor, dat uw contactlenzen en vloeistoffen uit de handen van kinderen en/of huisdieren blijven. Indien u dit niet wenst kies dan voor pakket of pakjegemak verzending dan wordt uw bestelling aan de deur of op afhaallocatie aangeboden.  

Kosten
 • *Gratis verzending in geheel Nederland van brievenbus verpakkingen naar huisadres en pakketten naar afhaallokatie, indien de bestelde goederen niet in een brievenbus verpakking verzonden kunnen worden.
 • Pakket leveringen aan huis hebben een toeslag van € 1,=, dit i.v.m. met onze milleu doelstellingen. Lees meer
 • U kunt ook uw pakket verzekerd verzenden de extra kosten bedragen hiervoor € 1,50.
 • Onze lenzen verpakkingen passen in de standaard brievenbus, dus nooit meer wachten op de postbode!
 • Pakketpost met Postnl track & trace, je pakket volgen klik hier (maak een account aan bij Postnl voor meer bezorg gemak!).
 • Al onze prijzen in Nederland zijn inclusief BTW en wij rekenen GEEN verzendkosten.
 • Wel zijn er kosten voor zendingen onder rembours met UPS te weten € 25,-.
 • Wel zijn er kosten indien een bestelling door verkeerde opgave adres, pakket dat niet opgehaald wordt bij afhaallocatie of onbestelbaar is door Postnl (b.v. brievebus vol of te klein) opnieuw verzonden dienen te worden. De kosten bedragen dan voor brievenbus post € 2,75 en voor een pakket zending € 5,75. Indien u dit niet wenst en de bestelling herroept, zullen de kosten die u had moeten maken voor het retourneren in mindering worden gebracht op het aankoop bedrag.
 • Retour zendingen naar aanleiding van een herroeping, zijn voor rekening van de klant.

* Uitgesloten van Gratis verzending zijn b.v. testlenzen en testvloeistoffen, daar dit geen reguliere bestellingen betreft.

Verzending Belgie en kosten

Met Postnl versturen wij uw bestellingen, Post Pakketservice werkt samen met de vervoers specialisten in België.
Extra service, de geadresseerde kan door de bezorgdienst ter plaatse worden gebelt ten behoeve van een snelle aflevering.

 • Pakketpost met Postnl track & trace, je pakket volgen klik hier (Uw telefoonnummer is bij de bezorgdienst bekend, dit voor uw bezorg gemak!).
 • Al onze prijzen zijn inclusief BTW, de verzendkosten voor Belgie zijn € 3,95, en gratis vanaf een bedrag van €60.