Bestel uw lenzen online bij Eyelens.nl
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Declaratie voorwaarden


 
Artikel 1.
Eyelens verklaart dat de verstrekte gegevens in een SSL beveiligde c.q. beschermde omgeving verwerkt worden en alleen dienen om de declaratie voor de client bij zijn/haar zorgverzekeraar te verzorgen. Deze gegevens zullen nimmer voor andere doeleinden dan het verzorgen van de declaratie aan derde worden verstrekt.

Artikel 2.
Eyelens.nl verleent in deze alleen een service en heeft geen enkele invloed of tussenkomst met de betreffende zorgverzekeraar. Indien client het niet eens is met de hoogte of eventuele gehele of gedeeltelijke afwijzing van de declaratie, dan dient de client zelf met zijn zorgverzekeraar contact op te nemen.

Artikel 3.
Eyelens.nl stuurt de client een email bericht binnen 7 dagen na dat de declaratie door Eyelens is ontvangen. Indien de client het uitgekeerde declaratie bedrag niet wenst te gebruiken voor de volgende aankoop, dan kan hij/zij dit kenbaar maken met een reply van email en zal het bedrag binnen 7 dagen na ontvangst op zijn of haar rekening worden bijgeschreven.

Artikel 4.
Client verklaart dat de door hem of haar verstrekte gegevens persoonlijk en correct zijn en heeft kennis genomen van de declaratie procedure en declaratie voorwaarden.

Artikel 5.
Indien bij controle blijkt, dat de client onjuiste gegevens heeft verstrekt, dan zal de declaratie worden gecanceld. Mochten wij de declaratie inmiddels hebben verwerkt en ontvangen, dan zal het ontvangen bedrag worden teruggestort naar de desbetreffende zorgverzekeraar.  

Artikel 6.
De client die zich schuldig heeft gemaakt van voornoemde misbruik, zal worden uitgesloten van deze service.