Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Testlenzen

Gratis* dag testlenzen bij Eyelens.nl

Op deze pagina kunt u gratis dag testlenzen bestellen. Daglenzen zijn lenzen die u maar één dag draagt en bij Eyelens.nl vindt u veel verschillende daglenzen van verschillende merken. Dankzij de verschillende daglenzen binnen dit test assortiment kunt u dag testlenzen uitkiezen die zo goed mogelijk aansluiten op uw wensen. *lees bij het product de voorwaarden!

Bent u op zoek naar daglenzen die zorgen voor een optimale gezichtsscherpte? Dan kunt u de 1 Day Acuvue Moist van Johnson & Johnson kiezen om uit te testen. Vindt u het belangrijk dat een daglens gedurende de hele dag een goede vochtbalans heeft? Kies dan voor de Dailies Total 1 van Alcon dag testlens. Daarnaast bevat dit assortiment de nieuwste contactlens van het merk Bausch & Lomb, welke gebaseerd is op de biologie van uw ogen. Deze Biotrue ONEday lenzen zijn ook beschikbaar om als testlenzen uit te proberen.

Belangrijke informatie

Voordat u de dag testlenzen gaat bekijken en bestellen is het belangrijk dat u een aantal dingen weet. Het is namelijk van belang dat u op dit moment al wel contactlenzen draagt. Is dit niet het geval? Laat dan uw ogen eerst controleren door een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de dag testlenzen voor u geheel gratis zijn, indien deze worden gecombineerd met een reguliere lenzen bestelling van een ander merk of soort met dezelfde sterkte. Van iedere soort dag testlenzen kunt u eenmalig één set lenzen bestellen.

Dag testlenzen online bestellen

Als u de geschikte dag testlenzen gevonden heeft kunt u deze gemakkelijk bestellen bij Eyelens.nl. Aan de rechterkant van de pagina kunt u de verschillende opties selecteren en vervolgens op bestellen klikken. Wanneer u bij Eyelens.nl vóór 15.00 uur bestelt, zorgen wij er voor dat de bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. Voor de verzending van de bestelling betaalt u geen extra kosten. Dat is de snelle en voordelige service van Eyelens.nl!