Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Acuvue Oasys 1 Day met HydraLuxe 5 testlenzen

Acuvue Oasys 1 Day met HydraLuxe 5 testlenzen
Acuvue Oasys 1 Day met HydraLux testlenzen van de nieuwste siliconen-hydrogel daglens van Johnson & Johnson met extra hoge zuurstofopbrengst
0.00 *Prijzen zijn vanaf en inclusief btw
Fabrikant: Johnson & Johnson - Artikelcode179529

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
ACUVUE OASYS 1-DAY testlenzen deze zijn ontworpen met HydraLuxe technologie om de ogen de hele dag comfort te bieden. Deze nieuwe contactlens heeft traanachtige eigenschappen die samenwerken met de natuurlijke traanfilm.

Kosten
Testlenzen zijn gratis* indien deze worden gecombineerd met een reguliere lenzen bestelling van een ander merk of soort met dezelfde sterkte. Indien men alleen testlenzen wenst te bestellen of testlenzen gelijk aan het bestelde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testlenzen worden dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Oogcontrole
Alleen testlenzen bestellen als je al contactlensdrager(ster) bent. Indien u nog nooit contactlenzen heeft gedragen of aan de sterkte twijfelt, dan moet u geen testlenzen bestellen maar maak dan eerst een afspraak bij de opticien, contactlensspecialist of optometrist voor een eerste aanpassing of lenscontrole. Bestel deze testlens dus alleen als uw uw ogen heeft laten controleren bij een opticien, contactlensspecialist of optometrist.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort testlenzen 1 set lenzen (= 2 verpakkingen R/L lens) bestellen en slechts 1 set per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen".Testlenzen gelden niet als reguliere aankoop, bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen. Klanten die alleen testlenzen bestellen en het jaar daarop weer alleen testlenzen bestellen zonder daartussen een bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de gratis testlenzen.

Lenstype  
Zachte disposable siliconen hydrogel daglens

Verpakking
5 daglenzen

Gebruik per oog
5 lenzen (5 dagen)

Materiaal 
Senofilcon A, Watergehalte: 38%

Fabrikant    
Johnson & Johnson, Vision Products Inc. Jacksonville, FL

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal