Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Sauflon

Gezonde ogen met de Clariti 1 day lenzen

Zorg dat uw ogen altijd in topconditie blijven met de siliconen hydrogel lenzen van CooperVision. De Clariti one day lenzen stonden eerst bekend onder de naam Sauflon Pharmaceuticals. De lenzen hebben een UVA- en UVB-bescherming. Daarnaast hebben ze een uitstekend draagcomfort. De Clariti one day lenzen zijn daglenzen die vele voordelen bieden voor de gezondheid van uw ogen.

Geen droge ogen met deze zuurstof doorlatende lenzen

Bij het dragen van lenzen is het erg belangrijk dat er genoeg zuurstof wordt doorgelaten. Als een oog te weinig zuurstof krijgt kan dit irritaties veroorzaken en droge ogen. Te weinig zuurstof maakt het dragen van lenzen zeer oncomfortabel.

Normale hydrogel lenzen laten zuurstof door, maar niet genoeg voor mensen die gevoelige ogen hebben. Siliconen hydrogel lenzen laten nog meer zuurstof door, waardoor uw lenzen beter gaan ademen en uw ogen gezonder blijven.

Naast de hoge zuurstofdoorlatendheid zijn de Clariti 1 day lenzen ontworpen met de WetLoc technologie. Door de WetLoc technologie blijven uw lenzen op een natuurlijke manier vochtig. De lens trekt watermoleculen uit de lucht op het lensoppervlak aan, zodat uw ogen de hele dag door bevochtigd blijven.

Deze siliconen hydrogel daglens is gemakkelijk dagelijks te vervangen. Voor iedere dag weer schone en vochtige siliconen lenzen.

Multifocale daglenzen met leesgedeelte

Heeft u leesproblemen, maar wilt u wel de gemakken van daglenzen? De Clariti one day serie bestaat ook uit multifocale daglenzen. De Clariti 1 day multifocal lenzen hebben een leesgedeelte. Uw normale sterke gaat in de lens vloeiend over naar het leesgedeelte, zodat kijken altijd prettig aanvoelt. Bij Eyelens kunt u gemakkelijk multifocale lenzen online bestellen.

Torische daglenzen met cilinder

Lenzen hebben standaard dezelfde vorm (bolling), maar soms is deze niet passend genoeg. Als u astigmatisme heeft, dan heeft u een oogbol met een onregelmatige vorm. De onregelmatige vorm zorgt voor een refractiefout, waardoor u het licht wat binnenkomt vervormd en beelden wazig worden.

Torische lenzen bieden dan de oplossing. Torische daglenzen hebben meestal een verzwaarde onderkant. Hierdoor blijft uw lens goed zitten en dit zorgt voor een betere gezichtsscherpte. Bij Eyelens kunt u gemakkelijk de Clariti 1 day toric daglenzen online bestellen.

Bestel eenvoudig en snel uw Clariti one day daglenzen online bij Eyelens.