Bestel uw lenzen online bij Eyelens.nl
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Live daily disposable (v.h. Softique 1 Day)

Softique 1 day daglenzen

Heeft u last van droge ogen bij het dragen van contactlenzen? Met de silicone hydrogel lenzen Softique 1 Day van CooperVision behoren droge en branderige ogen definitief tot de verleden tijd. Deze comfortabele daglenzen, gemaakt van het gezondste contactlensmateriaal, bieden langdurig draagcomfort. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Silicone hydrogel lenzen: tegen droge ogen

Droge ogen door het dragen van lenzen worden veroorzaakt door een tekort aan traanvocht. Softique 1-day daglenzen van Coopervision zijn zachte contactlenzen die gemaakt zijn van speciaal materiaal dat 4 keer meer zuurstof doorlaat dan normale zachte contactlenzen. Deze hoge mate van zuurstofdoorlaatbaarheid in combinatie met een watergehalte van 56% zorgt voor een zijdezachte lens die gedurende de hele dag comfortabel gedragen wordt. Droge ogen behoren hiermee definitief tot de verleden tijd.

Een fris en schoon gevoel de hele dag

Softique 1 day daglenzen zijn speciaal ontworpen zodat u de hele dag kunt genieten van optimaal draagcomfort. De lenzen zijn eenmalig in gebruik en daarmee de meest hygiënische vorm van lenzen dragen: geen gedoe met onderhoud, want na gebruik worden de lenzen gewoon weggegooid. En de kans op vuil of allergenen achter de lens is een stuk kleiner. Zo wordt het risico op ooginfecties vermindert en kunt u gedurende de hele dag genieten van een fris en schoon gevoel.

Softique 1 day daglenzen kopen

Softique 1 day daglenzen koopt u voordelig en snel bij Eyelens.nl. Om het voor u als contactlens drager zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij het Softique 1 day Easy abonnement ontwikkeld, het meest complete én flexibele lenzenabonnement. Zo hoeft u nooit meer zelf aan een bestelling te denken en heeft u altijd op tijd uw Softique 1 day contactlenzen in huis.

Bekijk ook het volledige assortiment CooperVision daglenzen. Gemaakt van hoogwaardig silicone hydrogel voor ultieme vrijheid en gemak.

Meer informatie over de Softique 1 Day daglenzen van CooperVision