Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Biomedics 1Day

Biomedics 1 day extra

Biomedics 1 day extra van CooperVision is ontworpen om te zorgen voor comfort tijdens het dragen van de lenzen. De lenzen brengen nog meer comfort samen met de prestaties en eigenschappen van de lens. U heeft geen vloeistof nodig om de lenzen in te brengen, dit zorgt voor extra gebruiksgemak!  

Steriele en hygiënische daglenzen

Biomedics 1 day lenzen zijn altijd steriel en hygiënisch, ze dragen dan ook bij aan de verzorging van de ogen. Door het gebruiken van de lenzen kan worden geprofiteerd van de oogverzorging die de lens met zich mee brengt. De lenzen hoeven niet schoongemaakt te worden met schoonmaak vloeistof, de lenzen zijn dus ook geschikt voor personen die allergisch zijn voor deze vloeistof.

Tot 16 uur draagcomfort

De lenzen hebben een speciaal ontwerp wat zorgt voor een nog beter zicht tijdens het dragen dan normaal. De Biomedics 1 day extra lenzen beschikken over een extra hoog vocht gehalte, waardoor je tijdens het dragen ten alle tijden een comfortabel gevoel houdt. De welbekende kwaliteit van Biomedics is nóg meer verbeterd waardoor de lenzen nu nog comfortabeler zijn in gebruik. De lenzen zijn ideaal voor personen die daglenzen op de moderne wijze willen dragen: dagelijks, of zo nu en dan als alternatief voor een bril. Zo staan deze bekend om hun fraaie vormgeving wat ook weer meewerkt aan het hoge draagcomfort.

Voordelen Biomedics 1 day extra

  • 16 uur draagcomfort
  • Beter zicht dan normaal
  • UVA en UVB bescherming
  • Zacht en hygiënisch 
  • Geen lenzenvloeistof nodig
  • Gebruiksgemak

Biomedics 1 day extra kopen

Bij Eyelens.nl hebben bieden wij u drie verschillende opties: Biomedics 1 day Extra 30 lenzen, Biomedics 1 day Extra 90 lenzen en Biomedics 1 day Extra Toric 30 lenzen.

Meer informatie over Biomedics 1 day Extra