Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Ciba Vision

CIBA Vision dailies comfortabele daglenzen met de nieuwste technologieën

CIBA Vision is tegenwoordig onderdeel van Alcon. CIBA Vision doet onderzoek naar de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen het lenzen segment. Dit is zeker te zien aan de Dailies Aqua Comfort Plus en de Dailies Total1 daglenzen.

De Dailies Aqua Plus comfort daglenzen zijn de eerste lenzen met 3 comfort componenten. Als eerste heeft de lens een zijdezachte comfort film, die meteen merkbaar is bij het inzetten van de lens. Dit komt door de extra dunne rand. Hierdoor voelt uw lens zacht aan in uw oog en wordt het draagcomfort verhoogd.

Het tweede en derde component heeft te maken met de bevochtiging van de lens. Het is altijd prettig om vochtige lenzen te dragen. Dit voorkomt droge ogen en irritaties. De Dailies Aqua Comfort Plus lenzen hebben een bevochtigende werking de gehele dag door. De lens wordt extra bevochtigd bij het knipperen. Er komt dan een stof vrij die door de samenstelling van de lens zorgt voor een vochtige lens. Hierdoor voelen uw lenzen de gehele dag fris aan in uw ogen.

Bij de Dailies Total1 bestaat ruim 80% van het lensoppervlak uit water. De lens is gemaakt van zachte siliconen hydrogel. Dit zorgt voor een goede zuurstofdoorlatendheid. Deze is bij de Dailies Total1 tot wel 6x hoger dan bij een normale lens. De lens voelt hierdoor comfortabel aan en uw ogen drogen niet uit.

De soorten CIBA Vision Dailies lenzen

Bij Eyelens kunt u kiezen uit een groot assortiment aan lenzen. Binnen de Dailies Aqua comfort plus en Dailies Total1 lenzen kunt u kiezen tussen een klein- en een grootverpakking.

 • Dailies Aqua Comfort plus 30
 • Dailies Aqua Comfort plus 90
 • Dailies Total1 30
 • Dailies Total1 90
 • CIBA Vision Dailies Aqua Comfort Plus lens met leesgedeelte

  Wilt u lenzen dragen, maar heeft u ook een leesgedeelte nodig? Dan bieden multifocale lenzen de oplossing. Dit zijn lenzen met een leesgedeelte, zodat u veraf en dichtbij scherp kunt zien. De Aqua Comfort Plus lenzen multifocal zijn verkrijgbaar in 30 en in 90 stuks.

  CIBA Vision Dailies Aqua Comfort Plus lens met cilinder

  Als u geen gelijkvormige oogbol heeft dan is het dragen van normale lenzen niet aan te raden. Het scherpstellen is dan erg lastig. U heeft dan een cilinder nodig. Lenzen met een cilinder zijn torische daglenzen. De Aqua Comfort Plus toric lenzen zijn verkrijgbaar in 30 en in 90 stuks.

  Voordeel verpakkingen van de CIBA Vision Dailies lenzen

  Lenzen bestellen bij Eyelens heeft veel voordelen. Bij Eyelens kunt u profiteren van een kortingsschema. Hoe meer u koopt, hoe meer korting u krijgt. Bij ieder product staat een kortingsschema. Hier ziet u wat uw voordeel is. Bij Eyelens worden uw lenzen gratis thuisbezorgd en u ontvangt de lenzen snel in huis. Dat is het voordeel van online uw lenzen bestellen via Eyelens!