Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Focus Dailies

CIBA Vision Focus Dailies vindt u bij Eyelens

CIBA Vision, dat nu onderdeel is van Alcon, staat betekend om Dailies serie. De Focus Dailies zijn superzachte comfortabele daglenzen. De lenzen geven u een helder zicht en zorgen door de ingebouwde bevochtiger voor een fris gevoel gedurende uw hele dag. 

De CIBA Vision Focus Dailies

De focus dailies vallen binnen de categorie daglens en hebben een lichtblauw hanteringstint. Door het draagcomfort van de lens is dit één van de meest comfortabele daglenzen om te dragen. Wanneer u knippert wordt uw oog weer fris door de bevochtiger die in de lens zit. Na een dag dragen zal de lens vervangen moeten worden met een nieuw paar zodat u de dag weer kan beginnen met optimaal comfort. 

Het watergehalte van de lens bedraagt maar liefst 69% en het andere materiaal gebruikt voor de lens is Nelfilcon A (31% polymer). De lens wordt binnenkort vervangen door de verbeterde Dailies Aqua Comfort Plus dus het retouren van de CIBA Vision Focus Dailies is niet meer mogelijk.

Verschillende variante CIBA Vision Focus Dailies

Of u nu kiest voor de CIBA Vision Focus Dailies verpakt per 30 stuks of de CIBA Vision Focus Dailies verpakt per 90 u haalt een lens in huis die ideaal is om af te wisselen met uw bril. Daarbij komt dat Eyelens een kortingschema hanteert bij het aanschaffen van meerdere verpakkingen. Is de Focus Dailies van CIBA Vision toch niet de lens voor u? Bekijk dan ons hele daglenzen assortiment hier.