Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Dailies

CIBA Vision Dailies

CIBA Vision is een organisatie die tegenwoordig onderdeel is van Alcon. CIBA Vision staat in de markt bekent om haar onderzoek, ontwikkeling en productie van zowel contactlenzen als lenzenvloeistoffen. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de Dailies Total 1. Deze lens is op het moment de meest HighTech contactlens op de markt. Naast innovatie staan de dailies van CIBA Vision ook bekent om het draagcomfort en de vochtigheid van de lens.

Draagcomfort van CIBA Vision Dailies

Wanneer u nadenkt over lenzen zijn de CIBA Vision Dailies een goede keus. Natuurlijk blijft het dragen van lenzen een persoonlijke voorkeur. Elke klant eist andere eigenschappen van een lens. Eén van de sterke punten van de CIBA Vision Dailies over het algemeen is het draagcomfort. Met name de Dailies Total 1 zijn lenzen met een hoog draagcomfort door de technologie die in de lens zit. Nog niet eerder is er een lens ontwikkelt met het enorme gehalte aan zuurstoftransmissie. Dit gehalte ligt wel zes keer hoger dan bij een normale lens waardoor de Total 1 comfortabel aan voelt in de ogen van de drager. 

Naast de Total 1 bieden wij bij Eyelens ook nog de Dailies Aqua Comfort Plus aan. Deze zachte disposable daglens van CIBA Vision komt met een ingebouwde bevochtiger. Hierdoor verfrist de nieuwe Aqua Comfort je ogen bij elke knipperslag. Dit bevordert het draagcomfort gedurende de hele dag.

Soorten CIBA Vison Dailies lenzen bij Eyelens

Bij Eyelens kunt u de volgende CIBA Vision Dailies lenzen aanschaffen:

  • De Dailies Total 1 in verpakkingen van 30 of 90 stuks.
  • De Dailies Aqua Comfort Plus verkrijgbaar verkrijgbaar in 30 of 90 stuks
  • De Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal verkrijgbaar in 30 of 90 stuks
  • De Dailies Aqua Comfort Plus Toric verkrijgbaar in 30 of 90 stuks

Niet gevonden wat u zocht bij CIBA Vision Dailies? U kunt ons hele assortiment daglenzen hier vinden.

Lenzen koop je bij Eyelens

Als je besteld bij Eyelens kom je in aanmerking voor het kortingschema. Bestel direct online en ontvang de lenzen snel in huis. Eyelens bezorgt de lenzen gratis bij u thuis.