Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Soflens Daily

Bausch and Lomb Soflens Daily contactlenzen

Gemak, daar zijn deze lenzen voor bedoeld. Geen lastige verdieping nodig of onderhoudt van de lenzen. Bestel ze in grote aantallen om altijd lenzen bij de hand te hebben. Bausch and Lomb Soflens Daily contactlenzen zijn gemaakt voor gebruiksgemak met daarbij een uitstekend draagcomfort

Gebruiksgemak én kwaliteit

Geen dagelijkse verzorging

De Bausch and Lomb Soflens Daily hebben geen uitgebreide verzorging nodig. Aan het einde van de dag kun je ze weggooien waarbij je de volgende dag het volgende setje weer pakt. Deze gemakkelijke lenzen zijn op hun best in de avond en nacht, waarbij ze een ongelooflijk helder en scherp zicht bieden. 

Scherper, helder zicht

Deze disposable lenzen bieden alle voordelen met zich mee. Naast het gebruiksgemak zijn deze daglenzen de eerste met High Definition Optics. Deze technologie zorgt ervoor dat wazig zien, halo’s en schitteringen in alle omstandigheden vermindert worden. Dit zorgt voor een helder, scherp zicht ongeacht tijd of plaats. Met weinig licht presteren deze lenzen nog beter. 

Draagcomfort voor een hele dag

Door ComfortMoist Technologie bereiken deze disposable lenzen een hoog draagcomfort. Het unieke lensontwerp in combinatie met een innovatieve verpakkingsvloeistof geeft een comfortabel gevoel aan het oog. Het lensontwerp is uitzonderlijk dun, wat een natuurlijk gevoel geeft bij het inbrengen. Door de langzaam vrijkomende verpakkingsvloeistof houdt het jouw ogen comfortabel tot het einde van de dag. 

Bestel de Bausch and Lomb Soflens Daily bij Eyelens

Op zoek naar gemakkelijke lenzen zonder te veel onderhoud? Overweeg dan eens om een set van 30 Soflens Daily lenzen te proberen.