Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Biotrue 1-Day

Bausch and Lomb Biotrue ONEday contactlenzen

De Bausch and Lomb Biotrue ONEday contactlenzen zijn de eerste bio-geïnspireerde contactlenzen gemaakt van zogeheten Hypergel. Dit materiaal imiteert de anti-uitdroging werking van natuurlijke tranen en evenaart het vochtgehalte van het oog. Daarnaast zijn de Biotrue ONEday contactlenzen voorzien van High Definition Optics en UV Block en biedt daarmee optimale comfort gedurende de hele dag. De Biotrue ONEday daglenzen zijn volledig recyclebaar en leveren daarmee een bijdrage aan een beter milieu.

Voordelen:

  • Uitstekend zicht dankzij de High Definition Optics
  • Zeer comfortabel door de Hypergel samenstelling
  • UV Block (de contactlenzen zijn geen vervanging van UV-absorberende zonnebril)

Multifocale lenzen

De Biotrue ONEday for Presbyopia lenzen van Bausch & Lomb zijn speciaal ontwikkeld om de liefhebbers van multifocale lenzen een uitstekende optie te bieden. Met de Biotrue ONEday for Presbyopia lenzen heeft u een comfortabele lens geschikt voor scherp zicht op alle afstanden. Dankzij het gelijkwaardige vochtgehalte van het oog (78%) hebben lensdragers van deze lens zelden last van droge ogen.

Voordeelverpakking Bausch and Lomb Biotrue ONEday

Met de Biotrue ONEday voordeelverpakking kunt u 90 dagen vooruit met uw contactlenzen. Deze daglenzen beschikken over dezelfde voordelen als de reguliere verpakking van 30 stuks. De Biotrue ONEday lenzen worden geleverd in een gebufferde zoutoplossing.

Over de fabrikant

Bausch & Lomb is één van de grootste fabrikanten van contactlenzen en vloeistoffen in de wereld. Al ruim 150 jaar maakt Bausch & Lomb hoogwaardige producten die bij de consument erg populair zijn.