Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys daglenzen

Acuvue Oasys daglenzen door Johnson & Johnson zijn zeer comfortabele daglenzen. De lenzen zijn voorzien van HydraLux-techologie, een siliconen hydrogel die u een extra hoge zuurstofdoorlaatbaarheid biedt en daarmee extra comfortabel aanvoelt aan uw ogen en daarnaast vermoeidheid tegengaat.

De lens is ontwikkeld met het oog op de veeleisende lensdrager van het moderne leven. Acuvue Oasys biedt naast comfort ook een betere passing om het oog zodat bij het knipperen van uw ogen de lens netjes gepositioneerd blijft.

HydraLuxe-technologie van Acuvue

De HydraLuxe technologie bevat traanachtige eigenschappen die samenwerken met uw eigen traanvocht. Hierdoor heeft u gedurende de hele dag een comfortabele lens met optimaal zicht. Het systeem is ingespeeld op veranderingen van de moderne tijd. Indien u vaak werkt met digitale apparaten of in ruimtes werkt met airconditioning biedt Acuvue Oasys met HydraLuxe wellicht voor u de oplossing. De lenzen zijn speciaal ontwikkeld door Johnson & Johnson om de elementen weer in balans te brengen.

De voordelen van Acuvue Oasys

  • Zachte daglenzen zodat het het voelt alsof u geen lenzen in heeft
  • Zeer ademend: zorgt voor een comfort en een frisse uitstraling
  • Biedt de hoogste klasse UV-filter tegen blootstelling aan de schadelijke straling van de zon, echter is dit geen vervanging voor een zonnebril.
  • HydraLuxe-technologie zorgt voor goed gehydrateerde en comfortabele ogen

Acuvue Oasys daglenzen bestellen

Acuvue Oasys 1 Day lenzen bestelt u eenvoudig bij Eyelens.nl. Bovendien profiteert u van extra voordelige prijzen indien u uw lenzenvloeistof mee bestelt. 

Acuvue Oasys daglenzen komt in diverse varianten:

Bekijk het volledige assortiment Johnson & Johnson daglenzen