Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Acuvue Moist

1 Day Acuvue

Heeft u last van droge of gevoelige ogen tijdens of na het dragen van uw lenzen? Stap dan over op de ultra comfortabele 1 day Acuvue daglenzen van Johnson & Johnson. U heeft de keuze uit veel verschillende opties lenzen: 1 day Acuvue Moist, 1 day Acuvue Moist for Astigmatism en 1 day Acuvue TrueEye, er zit dus altijd wel een soort lens voor u tussen!

Gevoelige of drogen ogen

Bent u op zoek naar lenzen die helpen bij het voorkomen van gevoelige of droge ogen tijdens het dragen van de lens? 1 day Acuvue daglenzen zijn de oplossing. De lenzen hebben geen extra lenzenvloeistof of bewaarartikelen nodig, de kans op allergische reacties is dus bijna tot helemaal niet aanwezig. De lens kan maar één dag gedragen worden waardoor deze de hele dag vochtig blijft, u zult nooit meer last hebben van droge ogen tijdens het dragen van uw lenzen. 

Soorten lenzen

1 day Acuvue Moist
Dankzij het ASD (Accelerated Stabilisation Design) geven deze daglenzen u een optimale gezichtsscherpte. De lenzen hebben geen lenzenvloeistoffen of lenshouders nodig, dit verhoogt het gebruiksgemak van de lens. Zoals de naam al zegt is de 1 day Acuvue Moist een daglens. U draagt de lenzen één keer en gooit ze daarna weg, u hoeft uw lens na het dragen dus niet nog eens schoon te maken.

1 day Acuvue Moist for Astigmatism
Heeft uw oogbol niet in alle richtingen gelijke krommingen? Dan is deze lens perfect voor u! De lens geeft u een uitstekende zichtkwaliteit de hele dag door, snelle stabilisatie van de lens zorgt voor direct goed zicht na het inzetten. Deze lenzen geven u comfort de hele dag door, zelfs aan het einde van de dag. Ook voor deze lens heeft u geen lenzenvloeistoffen of lenshouders nodig, u gooit ze na gebruik gewoon weg en begint de volgende dag met een verse lens

1 day Acuvue TrueEye
De 1 day Acuvue TrueEYe is de nieuwste siliconen hydrogel daglens. De lens heeft een extra hoge zuurstofopbrengst en is dus ideaal voor drogere ruimtes. De lens geeft u de hele dag door een uitmuntend comfort tot laat in de avond. Net zoals de andere twee lenzen van 1 day Acuvue heeft u bij deze lens geen lenzenvloeistof nodig, een hoog gebruiksgemak dus!

Hygiënische lenzen

De lenzen dienen maar één dag gedragen te worden, dit is gunstig voor de hygiëne van de lenzen. De lenzen hoeven niet na gebruik schoongemaakt te worden, u gooit ze gewoon weg. Nooit meer de dupe zijn van een klein schoonmaakfoutje, 1 Day Acuvue kan dit garanderen. De volgende dag begint u weer met een nieuwe, verse en steriele contactlens. U heeft dus geen last van eventuele bacteriën van de vorige dag. 

Voordelen 1 day Acuvue

  • Extra zorg voor gevoelige en droge ogen
  • Hoge UV-bescherming
  • Uniek vochtkussen
  • Hanteringstint en 1-2-3 inversie indicator voor extra gebruiksgemak
  • Geen lenzenvloeistof nodig
  • Extra hygiënisch 
  • Hoog draagcomfort
  • Elke dag nieuwe steriele lenzen

1 day Acuvue kopen

Bij Eyelens.nl bieden wij u veel verschillende opties voor deze soort lenzen, bijvoorbeeld voor hoeveel dagen u ze wilt bestellen. Altijd een nieuwe, steriele lens en extra draagcomfort? Ervaar het met 1 day Acuvue

Meer informatie over Acuvue