Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Multifocale contactlenzen


 
Multifocale contactlenzen
Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: ouderdomsverziendheid. Multifocale contactlenzen zijn dan de ideale oplossing. U krijgt in wezen twee lenzen voor de prijs van één: het onderste lensdeel is voor nabij, zoals het lezen van een boek, terwijl het bovenste deel u haarscherp zicht biedt op alles wat verder weg is.

Een oogmeting door een contactlensspecialist kan uitwijzen of bifocale contactlenzen in uw specifieke geval zijn aan te raden. Ook kan deze specialist de benodigde sterkte van de lenzen bepalen.

Online uw Multifocale contactlenzen bestellen
Een eerste meting en een regelmatige oogcontrole bij een goede contactlensspecialist zijn een absolute 'must'. In de meeste gevallen wordt u echter niet verplicht daar ook uw multifocale contactlenzen aan te schaffen. Waarom zou u dat niet doen? Omdat u bij een specialist vaak duurder uit bent dan nodig is.

Bij eyelens.nl kunt u namelijk online snel en gemakkelijk een grote variëteit aan lenstypes bestellen, waaronder uiteraard ook multifocale contactlenzen. De kwaliteit is precies hetzelfde als bij de specialist, maar de prijs is een stuk aantrekkelijker.

Voordelig en snel geleverd
Onze multifocale contactlenzen zijn uiterst voordelig omdat eyelens.nl geen kosten maakt aan een winkel of verkooppersoneel. Bovendien krijgen wij als grootafnemer extra korting van onze toeleveranciers. Al deze voordelen vertalen zich voor u in een lage prijs.

Wij leveren alleen hoogwaardige multifocale contactlenzen van top fabrikanten en leveranciers t.w. Alcon, Baush&Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson enz. Daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de bijbehorende lensvloeistoffen. Uw bestelling multifocale contactlenzen wordt supersnel geleverd ( 3 tot 5 werkdagen en de specials "maatwerk" 10 tot 15 werkdagen) in speciale pakketjes. Deze zijn zo plat dat ze altijd door de brievenbus kunnen. Ook als u even de deur uit bent, krijgt u ze dus gewoon thuis.