Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Maandlenzen

Scherp geprijsde maandlenzen
De meeste Nederlanders met contactlenzen dragen zogenoemde maand-lenzen. Dit zijn tijdelijke lenzen die ’s nachts worden uitgedaan en bewaard worden in lensvloeistof. Zoals de naam al zegt, zijn ze na 30 dagen dragen aan vervanging toe. Deze lenzen vergen minder onderhoud dan gewone, harde-lenzen en zijn relatief goedkoper dan de wegwerpversies die maar één dag of één week meegaan. Vandaar hun populariteit.

Voor goedkope maand lenzen van topkwaliteit kunt u terecht bij eyelens. Wij leveren alle grote merken tegen uiterst scherpe prijzen.

Uw maandlenzen razendsnel in huis
Maandlenzen bestellen via eyelens is simpel en snel. U bekijkt ons uitgebreide assortiment aan lenzen en kiest het produkt dat u wenst. Vervolgens geeft u de gewenste sterkte en aantallen door, kiest u uw betaalmethode en plaatst u met een druk op de knop uw bestelling.

Uw maandlenzen worden supersnel geleverd, in de meeste gevallen in 1 werkdag (indien voorradig). Torische en multifocale lenzen hebben gemiddeld een langere levertijd die kan schommelen tussen 2 tot 15 werkdagen.

Geef uw ogen een nieuwe kleur
Ons uitgebreide aanbod aan maandlenzen staat er garant voor dat u altijd het lenstype vindt dat u nodig heeft. En uiteraard kunt u bij eyelens ook terecht voor de bijbehorende lensvloeistof. Wilt u uw ogen eens een ander tintje geven? Bij ons kunt u ook gekleurde maandlenzen bestellen. Daarbij heeft u de keus uit tal van types, sterktes en kleuren.

eyelens is een online lenzenspecialist. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel.org, hét keurmerk voor betrouwbaar kopen op afstand.