Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Daglens

Goede, voordelige daglenzen
Zoals de naam al zegt, zijn daglenzen contactlenzen die u slechts één dag draagt. Vervolgens gooit u ze weg. Dergelijke lenzen zijn uiterst gemakkelijk en comfortabel. Omdat u steeds ‘nieuwe schone’ lenzen draagt, is dit uiterst hygiënisch. Lenshouders en lensvloeistoffen zijn overbodig.

Voor zeer aantrekkelijk geprijsde daglenzen kunt u terecht bij eyelens.nl. Bij ons kunt u vele lenstypes gemakkelijk vanuit uw luie stoel via het internet bestellen. De door u bestelde lenzen worden vervolgens razendsnel bij u thuisbezorgd.

Kies voor het gemak van daglenzen en eyelens.nl
Kiest u voor daglenzen, dan kiest u voor gemak. Hetzelfde geldt als u voor eyelens.nl kiest. U hoeft de deur niet uit om uw lenzen te bestellen en hoeft niet thuis te blijven om ze te ontvangen. Verpakt in uiterst platte pakketjes passen ze altijd door uw brievenbus.

Wees zuinig op uw ogen én uw geld
Zeker als u wel eens een lens verliest of niet iedere dag lenzen nodig heeft, hoeft u met daglenzen niet duurder uit te zijn dan met week of maand lenzen. Wilt u echter toch liever lenzen die wat langer meegaan, dan kunt u die uiteraard ook bij eyelens.nl bestellen. En ook dan profiteert u natuurlijk van onze lage prijzen.

Bespaar via eyelens.nl op de kosten van uw lenzen. Wees echter nooit te zuinig als het om de zorg voor uw ogen gaat. Laat ze regelmatig controleren door een specialist en zorg altijd dat u een lensvoorschrift hebt dat niet meer dan één jaar oud is.