Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Contactlenzen online

Koop uw contactlenzen online
Op uw ogen moet u zuinig zijn. Laat ze dan ook regelmatig controleren door een specialist. Er is echter niets op tegen om ook zuinig op uw portemonnee te zijn. Door uw contactlenzen online aan te schaffen bij eyelens bent u een stuk voordeliger uit, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Een grote variëteit aan contactlenzen online verkrijgbaar
Wij verkopen alleen contactlenzen online die afkomstig zijn van de beste fabrikanten en leveranciers. Daarnaast bestaat ons aanbod exclusief uit zachte lenzen. Deze bestaan voor een belangrijk deel uit water. Dat zorgt ervoor dat ze extra comfortabel zitten.

Bij eyelens kunt u terecht voor dag-, week- of maandlenzen, waaronder ook torische lenzen. Ook wie gekleurde contactlenzen online wil kopen om zichzelf eens een geheel andere ‘look’ te geven, zit goed bij ons. Of u uw ogen nu een blauwe, groene of andere tint mee wilt geven.

Ga regelmatig langs bij uw contactlensspecialist
Het is onverstandig om zomaar een stel contactlenzen online te kopen, bij drogist of supermarkt. Alleen een deskundige opticien/contaclensspecialist/optometrist of oogarts kan u vertellen welke lenzen het meest geschikt zijn voor uw ogen.

Zorg er daarom voor dat u altijd een voorschrift van hooguit één jaar oud hebt wanneer u uw contactlenzen online via eyelens koopt. Dan weet u precies welke lenzen u nodig hebt en kunt u met een gerust hart profiteren van de uiterst scherpe prijzen die wij u als online lenzenwinkel kunnen bieden.