Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Contactlenzen cylinder

Speciale contactlenzen: cylinder lenzen / torische lenzen
Niet ieder oog heeft een mooi bolvormig hoornvlies. Soms is de kromming van het vlies in horizontale en verticale richting verschillend. Het gevolg daarvan is dat het oog niet één brandpunt, maar twee brandlijnen heeft. De oplossing voor dit probleem is een lens met twee verschillende sterktes. Vaak worden dergelijke speciale contactlenzen cylinder lenzen genoemd. Een andere veelgebruikte naam is torische lenzen.

Of u nu als contactlenzen cylinder lenzen of andersoortige lenzen nodig hebt, bij eyelens.nl kunt u de voor u geschikte lens snel, eenvoudig en voordelig online bestellen.

Scherp geprijsde multifocale contactlenzen, cylinder lenzen en meer
eyelens.nl,  is gespecialiseerd in de verkoop van contactlenzen en contactlensvloeistoffen, of het nu om contactlenzen met cylinder of andere types gaat. Wij hebben een breed aanbod aan dag-, week- en maandlenzen tegen uiterst aantrekkelijke prijzen.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor contactlensvloeistoffen. Deze zijn specifiek afgestemd op de door ons aangeboden contactlenzen assortiment.

Voor onze lenzen hoeft u niet thuis te blijven
U krijgt uw contactlenzen met cylinder binnen vijf werkdagen thuisgestuurd. Voor andere lenstypes geldt zelfs een nog snellere levertijd. Alle lenzen worden verzonden in speciale platte verpakking die door de brievenbus past. Voor ontvangst hoeft u dus niet thuis te blijven.