Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Contactlenzen

U kunt bij eyelens alleen zachte, zeer hoogwaardige contactlenzen van de allerbeste fabrikanten en leverancier's bestellen. Zachte contactlenzen bestaan voor een groot gedeelte uit water. Dat maakt dat ze zo comfortabel zitten.

Naast contactlenzen van alle grote merken, verkopen wij uiteraard ook de juiste vloeistoffen, helemaal afgestemd op onze lenzen, Daarom heeft u altijd lenzen en vloeistoffen die goed samengaan.

De contactlenzen van eyelens zijn zeer voordelig omdat wij geen kostbare winkel lokatie hebben en daardoor ook geen verkoop personeel. U kunt bij ons daglenzen, weeklenzen, maandlenzen en vloeistof bestellen dat wij u in een pakket versturen.

Bijna iedereen kan contactlenzen dragen. Maar u heeft, wel een goede aanpassing nodig. Het is heel onverstandig om zomaar lenzen te kopen bij drogist, supermarkt of internet. Alleen een goede contactlensspecialist / optometrist of oogarts kan zien of de lenzen geschikt zijn voor uw ogen en zo ja, welke. Beter dus om altijd lenzen te bestellen via eyelens met een voorschrift niet ouder dan 1 jaar. Laat altijd uw ogen regelmatig controleren door een contaclensspecialist / optometrist / oogarts want oogcontrole en hygiëne zijn zeer belangrijk.

eyelens is gespecialiseerd in contactlenzen en contactlensvloeistoffen.


Heeft u vragen? Bel met onze klantenservice Tel. 020-2414074 of mail naar info@eyelens.nl
BioTrue daglenzen ideaal voor het sporten.