Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Combi-Deals

Combi Deals: lenzen en vloeistof samen bestellen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dat dachten wij bij Eyelens ook. Om het zowel voor u als voor onszelf eenvoudiger te maken, hebben wij de Combi Deals in het leven geroepen. Kort gezegd houdt dit in dat u nooit meer tussen pagina’s hoeft te wisselen als u uw lenzen en uw lenzenvloeistof eigenlijk tegelijk wil bestellen. Dat kan nu allemaal heel simpel vanaf één pagina! Bovendien is het voor u ook financieel voordeliger als u besluit uw week- of maandlenzen samen met uw lenzenvloeistof te bestellen. Op deze pagina bekijkt u de Combi Deals waar u gebruik van kunt maken.

Het grote voordeel

De prijsstelling van ons assortiment is gebaseerd op de Combi Deals. Wij kunnen op deze manier kosten besparen bij het inkopen, en dat betekent dat we u ook lagere kosten kunnen bieden! U zult dus altijd voordeliger uit zijn als u de bestelling van uw week- of maandlenzen combineert met die van uw lenzenvloeistof. Zelfs als u op zoek bent naar verschillende sterktes voor de linker- en rechterlens! Wilt u bijvoorbeeld alleen de lenzenvloeistof aanschaffen, dan heeft u geen recht op het combinatievoordeel en betaalt u dus eigenlijk een toeslag. Zonde natuurlijk, zeker als u de lenzen uiteindelijk tóch nodig heeft!

Zorg ervoor dat u de juiste lenzen kiest

Bekijk de Combi Deals en bestel eenvoudig de set producten die u nodig heeft. Eigenlijk zijn alle combinaties van week- of maandlenzen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor torische lenzen, multifocale lenzen of silicone hydrogel contactlenzen. Voordat u lenzen kiest, raden wij aan om contact op te nemen met een specialist voor een oogcontrole. Zo bent u er namelijk altijd van verzekerd dat u de juiste en meest gezonde keuze maakt voor uw ogen en uw zicht. Heeft u vragen over de Combi Deals, of over onze producten? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice.