Bestel uw lenzen online bij Eyelens.nl
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Air Optix Aqua (2x3) + Ote Sensation

Pakket voor 3 maanden

Air Optix Aqua (2x3) + Ote Sensation
Air Optix Aqua (2x3) + Ote Sensation
€ 85.25 50.35 *Prijzen zijn vanaf en inclusief btw
Fabrikant: Alcon Laboratories Inc. - Artikelcode: 181767

Vul hieronder de benodigde gegevens in.

Air Optix Aqua 3 lenzen Links

Links

178779
€ 16.95

Air Optix Aqua 3 lenzen Rechts

Rechts

178779
€ 16.95

Oté Sensation 250 ml.

Vloeistof

181755
€ 0.00
Air Optix Aqua zijn maandlenzen van een materiaal op siliconenbasis dat Aqua Moisture System bevat. Dit is een vochtvasthoudend materiaal met een ultra glad oppervlak, zodat de contactlens gedurende de hele dag comfortabel blijft aanvoelen. Air Optix Aqua lenzen laten vijf keer zoveel zuurstof door als gewone zachte contactlenzen en worden verpakt in een speciale vloeistof die maakt dat ze aangenaam aanvoelen bij het inzetten. De bevochtigingscomponent maakt deze zachte lenzen zo comfortabel dat je ze nauwelijks opmerkt.

Attentie! Er is een nieuwe versie van de Air Optix Aqua voor meer comfort t.w. de Air Optix plus HydraGlyde. Intresse? Er bestaat de mogelijkheid eerst testlenzen te ontvangen, informeer bij de klantenservice naar de mogelijkheden of klik hier voor de nieuwe uitvoering.

Lenstype
Zachte disposable maandlens

Verpakkingseenheid
3 stuks in een gebufferde zoutoplossing

Gebruik per oog
3 stuks (3 maanden)

Materiaalsamenstelling
Lotrafilcon B: 67%, Watergehalte: 33%

Fabrikant
Alcon a Novartis company

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ote Sensation Multipurpose Solution met Hyalronaat. Deze innovatieve Hyaluron-vloeistof heeft naast grondige proteïne verwijdering een dubbele antibacteriële werking. Door de toevoeging van hoogwaardig Hyaluronaat biedt Ote Sensation een sensationeel hoog draagcomfort.

Vloeistoftype
Voor het reinigen, verwijderen van proteineaanslag, desinfecteren, afspoelen, bewaren, inzettenen bevochtigen voor zachte lenzen. 

Verpakkingseenheid
250 ml. Ote Sensation, 1 x lenshouders.

Vloeistof samenstelling
All in one

Fabrikant
Ote Optics, Uden