Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Renu MultiPlus 2x voordeelpak + gratis reisverpakking

Combi Deal

7391899850559
Renu MultiPlus 2x voordeelpak + gratis reisverpakking
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Tijdelijk niet leverbaar door de leverancier. Wij raden als alternatief product aan: Optiview Sinope Premium All in one vloeistof
Tijdelijk niet leverbaar *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Bausch&Lomb
Artikelcode178986

Vul hieronder de benodigde gegevens in.

Renu Multiplus voordeelpak, nu bij 2 voordeelpakketten een reisverpakking t.w.v. € 13,50 GRATIS (zolang de voorraad strekt).

Prijs
De bovengenoemde vanaf prijs is per voordeelverpaking (Combi Deal) en is gebaseerd op de aankoop van  4x 6 weeklenzen, 4x 3 of 2x 6 maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Renu Multiplus lenzenvloeistof. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem voor zachte lenzen. Een vloeistof die reinigt, spoelt, desinfecteert en verwijdert proteïne van uw zachte contactlenzen gewoon bij dagelijks gebruik en alle stappen in een fles.

Inhoud aanbieding
2x 3 verpakkingen van 360 ml. + 60 ml + 4 lenshouders.
1x verpakking met 2x 60ml, 2x lenshouder GRATIS!

Samenstelling
DYMED (polyhexaninde) 0.0001%, HYDRANATE 0.03%, polyxamine 1.0% w/v, buffersysteem.

Fabrikant
Bausch & Lomb Inc. Rochester, NY