Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Express voordeelpak + PureMoist 60ml

Combi Deal Actie

300656144043
OptiFree Express voordeelpak + PureMoist 60ml
Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen samen.
27.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Alcon Laboratories Inc.
Artikelcode0300656144043
Kortingsschema
 • 1 = € 27.99
 • 2+ = € 25.99

OPTI FREE® Express® 3x355ml.+120ml voordeelpakket + PureMoist 60 ml.

Maak gebruik van de Combi Deal en bestel de lenzenvloeistof in combinatie met lenzen. Hiermee profiteer je van de laagste prijs. De lenzenvloeistof kun je ook los bestellen tegen een meerprijs. Kies dus voor het meeste voordeel en bestel lenzenvloeistof én lenzen.

Alcon opti free express 355ml lenzenvloeistof

Met deze alles-in-één desinfectievloeistof worden uw lenzen grondig gereinigd, gespoeld en bevochtigd. De lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen en zachte siliconen hydrogel lenzen. De desinfectiemiddelen verwijderen bacteriën, schimmels en acanthamoeba. Het duurt 6 uur om uw lenzen volledig te desinfecteren. Ook alle eiwitaanslag en vet wordt grondig verwijdert van uw lenzen.

Naast een grondige desinfectie worden uw lenzen bevochtigd. Dit gebeurt door de TETRONIC® 1304 technologie. Dit maakt de lenzenvloeistof zeer geschikt voor mensen met droge en gevoelige ogen.

Verschil Opti Free Express en Puremoist

In deze Opti Free Express voordeelverpakking willen we u kennis laten maken met de vernieuwde Puremoist lenzenvloeistof. Deze vloeistof heeft als enige de HydraGlyde technologie. Uw lenzen worden hiermee tot wel 16 uur bevochtigd. Dit draagt nog comfortabeler. Daarnaast is het net als de Express lenzenvloeistof een alles-in-één desinfectievloeistof.

Wat zit er in het Opti Free Express voordeelpakket?

Dit voordeelpakket bevat:

 • 3x 355ml Opti Free Express
 • 1x 120ml Opti Free Express
 • 1x 60ml PureMoist Lenzenvloeistof
 • Optifree PureMoist 60 ml. cadeau om u kennis te laten maken met deze vernieuwde lenzenvloeistof dat zorgt voor nog meer draag comfort. Deze lenzenvloeistof is speciaal ontwikkeld voor zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

  Prijs
  De bovengenoemde vanaf prijs (Combi Deal) is gebaseerd op de aankoop van 4x 6 pack 1-2 weeklenzen, 4x 3 pack of 2x een 6 pack maandlenzen dit i.c.m. 2x een 1/2 jaar verpakking Optifree Express lenzenvloeistof. Wenst u 1x een halfjaarverpakking i.c.m. voornoemde lenscombinaties, dan valt u in prijsschema 1. Indien u alleen vloeistoffen wenst te bestellen, dan heeft u geen recht op het voorgestelde combinatie voordeel en zal deze berekend worden.

  Vloeistoftype
  Een all in one verzorgingssysteem die een blijvend comfort biedt met het gemak van 'no rub'. Zeer effectief in het reinigen, desinfecteren en bewaren van zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogels.

  Pakket inhoud
  3x 355 ml, 1x 120 ml + 3 lenshouders, plus 1x 60 ml Optifree PureMoist gratis (zolang de voorraad strekt).

  Vloeistof samenstelling
  steriele gebufferde isotonische waterige vloeistof. natriumchloride, sorbitol, dinatriumedetaat, boorzuur, aminomethylpropanol, citraat, polyxamine, POLYQUAD (0,001%), myristamidepropyldimethylamine (0,0005%)

  Fabrikant
  Alcon Laboratories Inc.